Z našo šolo vodenja do dobrih vodij in poslovnega uspeha

V podjetju OK Consulting smo strokovnjaki za vodenje in razvijanje moderne organizacije, kar z uspehom dokazujemo že dobrih 20 let. V tem času smo do večjega uspeha pomagali številnim strankam in zadovoljnim kupcem, ki se k nam radi vračajo po nasvete in dodatna usposabljanja. Eden naših najbolj znanih storitev je šola vodenja, ki je namenjena razvoju v odlične vodje. Prilagojena je vašemu predznanju in izkušnjam ter poteka v treh različnih programih. Začeli boste z programom vodenja na osnovni ravni, kjer boste spoznali sebe in svoj način vodenja. Zgolj vodja, ki pozna svoje prednosti in slabosti, je lahko namreč učinkovit kot motivator in vodja ekipe, kar bo šola vodenja zgolj potrdila.

V podjetju OK Consulting smo razvili šolo vodenja, prilagojeno vaši organizacijski kulturi

Naša šola vodenja je zasnovana tako, da resnično lahko razvijete vaše prednosti in zmanjšate negativne vplive področij, kjer ste malo manj suvereni. Šola vodenja je priložnosti, da se poglobite v načine spoštljive in produktivne komunikacije ter osvojite podajanje povratne informacije zaposlenim. Spoznali boste, kako lahko glede na tip osebnosti prilagodite komunikacijo tako, da boste ohranili avtoriteto in delovali motivacijsko. V nadaljnjih programih šole vodenja se boste poglobili v reševanje konfliktov, spodbujanje zavzetosti zaposlenih ter v krepitev ključnih kompetenc. V programih šol vodenja lahko izberete tiste vsebine, tiste module, ki so za vaš in vaše podjetje najpomembnejše.

izobraževanje za vodje

Odkrijte svoj lastni stil za učinkovito vodenje zaposlenih

Že dolgo vemo, da je vodenje zaposlenih najbolj produktivno takrat, ko je vodja avtentičen. To pomeni, da morate sami do obisti poznati svoj način vodenja. Z našo šolo vodenja boste spoznali načine in modele vodenja, prilagojene osebnostni strukturi. V sodobnem času je namreč teorija vodenja izjemno napredovala in na srečo se nam ni treba več zatekati k modelom, ki naj bi bili veljavni v vseh situacijah. V podjetju OK Consulting smo k uspešnemu delovanju prispevali že več kot 900 zadovoljnim strankam, ki so priče uspešnosti in učinkovitosti našega pristopa in dela. Z nenehnimi usposabljanji in pridobivanjem licenc in mednarodnih certifikatov pa se tudi naša ekipa nenehno izpopolnjuje, da ostajamo v koraku z novimi spoznanji. Naučili vas bomo, kako svoje posebnosti negovati ter jih združiti z vrednotami, kot so uspešno delo, vztrajnost in pozitiven odnos do dela in zaposlenih.

Čustvena inteligentnost pri vodenju prispeva k uspešnosti vodenje podjetja

V podjetju OK Consulting vemo, da je uspešno vodenje podjetja odvisno od številnih dejavnikov, med katerimi je treba razvijati tako strokovno podkovanost kot druge, mehkejše lastnosti. Ravno zato je pomembna tudi čustvena inteligentnost, ki vodji omogoča, da "prebere" signale, ki niso ubesedeni, da reagira v skladu z okoliščinami, za katere ne obstaja priročnik. Da bi lahko okrepili čustveno inteligentnost, pa je treba najprej imeti samozavedanje. To je umetnost razumevanja sebe, ki mu v naši šoli vodenja posvečamo pomemben del. Ko spoznate, s kakšnimi dražljaji in izzivi ste soočeni med vsakodnevnimi nalogami, se nato posvetite pripravi na to, kako lahko s svojim lastnim načinom reagiranja to kar najbolj izkoristite v prid sebi in svojemu podjetju. Ta veščina nam omogoča, da nadzorujemo, kako vidimo sebe, in tudi, kako zaznavamo druge, kot tudi to, kako nas vidijo drugi. Ta drugi, zunanji vidik je vedno najtežje oceniti, je pa izjemno pomemben, če hočete kot vodja ohraniti avtoriteto brez avtoritarnosti in negativnosti. V naših programih vam pomagamo odkriti tančice skrivnosti in vam prek praktičnih vaj pomagamo do uporabe v praksi. Zaupajte nam in se nam oglasite z opisom vaših želja ali težav. Izkušeni strokovnjaki vam bodo prisluhnili in se vam oglasili s povratno informacijo. Da bi vam ponudili kar najbolj izostreno vsebino, prilagojeno vašim potrebam, bomo programe in vsebine pripravili posebej ob upoštevanju situacije v vašem kolektivu.

VEČ O ŠOLI SODOBNEGA VODENJA