Z našimi usposabljanji bo komunikacija na delovnem mestu užitek

Ni malo organizacij, kjer ne posvečajo dovolj pozornosti komunikaciji na delovnem mestu. V naši dvajsetletni zgodovini podjetja smo do bolj spoštljive, a tudi produktivne in spodbudne komunikacije na delovnem mestu, pomagali že skoraj 1000 zadovoljnim strankam. V podjetju OK Consulting smo zbrani strokovnjaki za vodenje in komunikacijo, ki vam pomagamo do bolj uspešnih rezultatov prek izboljšanja posameznih komponent delovnega procesa. Morda si nikoli ne bi mislili, a komunikacija na delovnem mestu ima izjemen pomen za počutje zaposlenih in posledično za rezultate, ki jih dosegajo. Pomembno je vzpostaviti območje zaupanja in se zavzeti za vsakega posameznika, da se lahko v celoti realizira in osmisli svoje potenciale. Ravno s spodbudno, spoštljivo, a argumentirano komunikacijo na delovnem mestu se odprejo možnosti za izboljšanje odnosov med sodelavci.

Z nami izboljšate svoje komunikacijske veščine in okrepite komunikacijo v podjetju

Komunikacijske veščine ne zajemajo zgolj načina, kako govorite kot vodja. Komunikacijske veščine se da naučiti in negovati z načrtnim pristopom, kot ga izvaja naše podjetje. To so namreč komunikacijske spretnosti, ki jih uporabljate pri dajanju in prejemanju različnih vrst informacij. Dober vodja mora točno vedeti, kdaj in kako se odzvati na morebitne provokacije, kdaj pa pustiti, da izzvenijo v prazno. Če boste znali prepoznati različne tipe osebnosti, boste lahko s svojim zgledom umirili in popestrili komunikacijo v podjetju. Za ta namen pa morate najprej sami dodobra poznati svoje komunikacijske preference in načine. To ni tako lahko, zato vam priporočamo, da se odločite za kakšno izmed naših izobraževalnih delavnic. Najbolj težko je napreč sprejeti sebe in svoj način dela in komuniciranja, vendar nam to pomaga do boljšega razumevanja in vodenja drugih. Primeri takšnih veščin, ki jih bomo obdelali na naših delavnicah, vključujejo načine za učinkovito medsebojno  komunikacijo, podajanje povratnih informacij. Kako poslušati in biti slišan. Poznavanje značilnosti posamezne vrste komunikacije, od osebne preko telefonske do e-poštnega komuniciranja in komunikacije preko družabnih medijev je pomemben dejavnik uspešnosti pri delu.

komunikacija na delovnem mestu

Poskrbite, da interna komunikacija v podjetju ne bo več omejena na elektronsko pošto

V današnjem času je vse več podjetij izpostavljenih pritiskom čim večje produktivnosti, zato skušajo z učinkovito elektronsko interno komunikacijo prihraniti na času. Ne smemo pa pozabiti na moč osebnega stika in neformalne komunikacije. Pozabiti ne smemo na pomen čustvene inteligentnosti, ki lahko vodji podeli dodatno, prepotrebno avtoriteto. Vodja tako poleg formalne pridobi tudi socialno moč. Naučili vas bomo, da so različni stili komunikacije primerni v različnih situacijah. Ponujamo skupinska in individualna izobraževanja, ki jih prilagodimo potrebam vaše organizacije. Da bi kar najbolje izkoristili svoje komunikacijske veščine, je pomembno, da razmislite o svojem občinstvu in najučinkovitejši obliki komuniciranja z njimi. V modernem času ne smemo podcenjevati moči komunikacij, tudi za oglaševanje in prodajo. Zunanja in notranja komunikacija podjetja morata biti usklajeni, saj je to najboljši recept za dolgoročno uspešnost.

Poleg treninga učinkovite komunikacije, v podjetju nudimo tudi druge vsebine

Da bi učinkovita komunikacija v podjetju postala pravilo in ne izjema, poskrbimo z ekipo strokovnjakov, s širokimi znanji s področja psihologije in vodenja. Nikoli se ne ustavimo ali zaspimo na lovorikah, zato se nenehno nadaljnje izobražujemo, da ostajamo v stiku z novostmi na našem področju, s tem pa smo tudi bolj konkurenčni. Pomagali vam bomo, da boste na delovnem mestu lahko suvereno zagovarjali ideje, predstavljene z zaupanjem. Podprli vas bomo v jasnem izražanju, spoštljivi, a trdni argumentaciji in nastopanju. Med zadovoljnimi strankami so uporabniki iz javnega in zasebnega sektorja, saj naša izobraževanja vedno prilagodimo posamezni organizaciji. Na spletni strani najdete več podatkov o naših strokovnjakih in njihovih referencah. Tam najdete tudi spletni obrazec za povpraševanje in naše dodatne kontakte. Oglasite se nam in pridobite vam po meri pripravljeno ponudbo!

KAKO ZARES USPEŠNO VODITI PODJETJE?