Pošlji povpraševanje

Dvigala za avto kakovostnih znamk v podjetju Mtool


Podjetje Mtool d.o.o. je družinsko podjetje, ki se je na trgu prvič pojavilo 2016 kot družba z omejeno odgovornostjo in se ukvarja s prodajo dvigal za avto, strojev, orodja in različne opreme. Naš cilj je zagotoviti kvalitetno in ugodno orodje, opremo ter avtodvigala za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice, zato zastopamo kakovostne znamke iz vseh koncev Evrope od Nemčije, Španije, do Nizozemske in Danske. V naši ponudbi na spletni strani lahko izbirate med različnimi dvigali za avto, od dvostebernih dvigal po ugodni ceni do štiristebernih in škarjastih avtodvigal. Naše stranke so z našimi dvigali za avto izjemno zadovoljni in prepričani smo, da boste zadovoljni tudi vi.


Avtodvigalo za delavniceDvigala za avto - prodaja na terenu in preko spleta


Dvigala za avto so izjemno pomemben del vsake avtomobilske delavnice, zato je povpraševanje po avtodvigalih izjemno. V našem podjetju glavni del prodaje dvigal za avto predstavlja prodaja na terenu. Naši strokovnjaki obiskujejo različne delavnice, se posvetujejo z lastniki in jim osebno predstavijo naše produkte. Prepričani smo, da takšen način dela povečuje zaupanje v naše delo in je zato prodaja dvostebernih in ostalih dvigal tako uspešna. Drugi del naše prodaje je preko spleta, telefona in elektronske pošte, kjer smo vam na voljo vsak trenutek.


Avtodvigala - eno, dvo ali štiristeberna


V naši ponudbi na spletu lahko izbirate med različnimi avtodvigali kakovostnih znamk, ki so vam na voljo po izjemno ugodni ceni. Nudimo vam enosteberna dvigala, dvosteberna dvigala za avto in večsteberna ter škarjasta avtodvigala. Največ povpraševanja je po dvostebernih avtodvigalih, ki so preprosta, enostavne izvedbe in uporabe. V kolikor želite, vam pomagamo pri izbiri dvostebernih avtodvigalih, saj se razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah, seveda pa je pomembno tudi vaše delo in zahteve. Vsa dvosteberna dvigala v našem podjetju so na voljo po izjemno ugodni ceni. Avtodvigala so doma v podjetju Mtool.

DVIGALA ZA MOTORJE

Dvigala za avto cena