Pošlji povpraševanje

Avtodvigalo za delavnice: škarjasto, dvosteberno in ostala dvigala po ugodni ceni


Avtodvigalo, profesionalno orodje, stroji: vse to zajema naša ponudba izdelkov za opremo delavnic. Podjetje Mtool d. o. o. vam ponuja kvalitetno in raznovrstno izbiro različnega profesionalnega orodja, avtodvigal in strojev za delavnice. Začetki našega podjetja segajo v leto 2016, ko smo se iz čiste ljubezni do orodja odločili za prodajo. Naše delo poteka na terenu in preko spleta. Naš cilj je strankam ponuditi kakovostno orodje po ugodni ceni ter opremo za avtomehanične, vulkanizerske, avtoličarske in servisne delavnice. Naša ponudba zajema tudi različna avtodvigala, med drugim tudi škarjasta avtodvigala in dvosteberna avtodvigala. Vse informacije o avtodvigalih in ostalih izdelkih lahko najdete na naši spletni strani. Kontaktirate nas lahko preko telefona, elektronske pošte ali preko spletnega obrazca. Potrudili se bomo, da vam ponudbo s ceno pošljemo v razumljivem času.


Avtodvigalo cenaAvtodvigalo, ki je kvalitetno in trpežno? Da, v Mtool d. o. o.!

Naše delovanje je usmerjeno v zadovoljstvo naših strank, zato je naš glavni cilj ponuditi kakovostne avtodvigala in ostalo opremo za delavnice. Nudimo vam tudi strokovno svetovanje, predstavitev strojev in avtodvigal ter servis določene opreme. Odlikujejo nas kakovostna storitev, ugodna cena in hiter reakcijski čas. Če potrebujete kvalitetno avtodvigalo, potem je Mtool d. o. o. pravi in edini naslov za vas. Zakaj? Naša ponudba je zelo bogata, od škarjastih pa vse do dvostebernih avtodvigal. Ponujamo vam odlično ceno za avtodvigala, ki so nepogrešljiv kos opreme v vsaki avtomehanični delavnici. Naša prodaja poteka na terenu, kar nam omogoča, da se stranki stoodstotno posvetimo, da ji predstavimo bogat asortima opreme in avtodvigal, da jo seznanimo z vsemi informacijami o izdelku, za katerega se zanima.


Avtodvigala za delavnice: cena, ki vas bo prepričala


Naša ponudba avtodvigal za delavnice obsega naslednja avtodvigala:


1. Enosteberna avtodvigala
Naša ponudba enostebernih dvigal ponuja možnost izbire med nepremičnim in premičnim enostebernim dvigalom. Premično enosteberno avtodvigalo je primerno za lažje avtomobile, na katerih je potrebno delo, ki zahteva več delovnega prostora. Prav tako pa je primerno za delavnice z omejenim prostorom. Tovrstno avtodvigalo ima prednost v te, da ga je možno prestavljati iz enega mesta na drugo, saj je premično. Zapeljete ga lahko tudi ven iz delavnice ali pa ga premikate po delavnici. Nepremično enosteberno avtodvigalo je primerno za delavnice z omejenim prostorom ali za dela na avtomobilu, kjer je zahtevanega več delovnega prostora, kot so kleparska in podobna dela. Ponujamo vam tudi servis in montažo avtodvigal, tako enostebernih kakor tudi škarjastih in ostalih avtodvigal, brez zunanjih izvajalcev.
2. Dvosteberna avtodvigala
Zelo veliko povpraševanje je prav po dvostebernih avtodvigalih, saj so v primerjavi z ostalimi avtodvigali izjemno preprosta in enostavna za uporabo, hkrati pa nudijo enostavno izvedbo in uporabo. Tudi cena je zelo ugodna. Naša ponudba zajema različne tipe dvostebernih avtodvigal, ki se razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah. Naša dvosteberna avtodvigala za delavnice so idealna rešitev za vse avtomehanične delavnice in prepričani smo, da boste z njimi zelo zadovoljni.
3. Štiristeberna avtodvigala
4. Škarjasta avtodvigala
Škarjasta avtodvigala so izredno priljubljena dvigala za avte oziroma delavnice in so ena izmed najbolj prodajanih dvigal v naši ponudbi. Škarjasta avtodvigala nudijo ogromno prostora za delo na avtomobilih in so tako zelo praktična pri avtoličarjih in avtokleparjih. Za uporabo so škarjasta avtodvigala zelo enostavna in varna. Naša ponudba škarjastih avtodvigal zajema različna avtodvigala: od nizkoprofilnih pa do mobilnih škarjastih avtodvigal. Kvaliteta škarjastih dvigal je nesporna, cena pa zelo dostopna.
Ostala dvigala v naši ponudbi: dvigala za motorje in dvigala za tovorni program.


Škarjasto avtodvigalo za delavniceNakup avtodvigal, ki se vam bo izplačal

Če potrebujete kvalitetno in trpežno avtodvigalo, škarjasto, dvosteberno ali katerokoli drugo avtodvigalo za vašo delavnico, ne spreglejte naše ugodne ponudbe. Ponujamo vam le najboljša avtodvigala, profesionalno orodje, stroje in ostalo opremo za delavnice. Vse naše izdelke si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse tehnične podatke o njih. Če pa vas zanima cena, nas kontaktirajte.

VEČ O ROČNEM ORODJU

OPREMA ZA MENJALNIKE