Pošlji povpraševanje

Ročno orodje različnih vrst za vašo delavnico ali domačo uporabo


Podjetje Mtool d.o.o. je bil ustanovljen leta 2006 z namenom prodaje ročnega orodja ter ostalih vrst opreme, strojev, dvigal in orodja. Lastniki in zaposleni v podjetju delimo ljubezen do orodja, saj ga radi uporabljamo tudi v zasebnem času, kar pomeni, da imamo z njim ogromno izkušenj in vam lahko svetujemo pri izbiri ter nakupu. V našem podjetju poleg prodaje ročnega orodja, ki je najbolj kupovano orodje, ponujamo tudi pnevmatsko orodje, električno orodje ter baterijsko in delovno orodje. Naš cilj in poslanstvo sta zagotavljati kvalitetno ročno orodje, zato sodelujemo s priznanimi blagovnimi znamkami iz vseh koncev Evrope.

Pnevmatsko orodje Mtool
Ročno orodje - pestra izbira, kvaliteta in ugodna cena


Ročno orodje je najbolj enostavno orodje, ki ga lahko uporabljamo doma pri manjših opravilih, hkrati pa predstavlja nujen pripomoček v različnih delavnicah. V naši spletni ponudbi lahko najdete pestro izbiro osnovnega ročnega orodja od ključev, kladiv in izvijačev - brez katerega si kompleta ročnega orodja sploh ne moremo predstavljati - do zglobov, reducirjev in ragelj, kjer gre za nekoliko bolj specializirano ročno orodje. Vse produkte odlikuje izjemna kvaliteta in ugodna cena, zato smo prepričani, da vas bo naša ponudba navdušila. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali pa katerega od produktov ne najdete, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.


Ročno orodje kompletPnevmatsko orodje za avtomehanično delavnico


Poleg ročnega orodja je v naši spletni strani najbolj prodajano pnevmatsko orodje, ki ga uporabljajo avtomehaniki v svoji delavnici. Pestra izbira pnevmatskega orodja vsebuje udarne privijače, vrtalke, vijačnike, žage, polirke, izpihovalke in manometre. Poleg pnevmatskega orodja nudimo tudi kvalitetno električno, baterijsko orodje in delovno orodje za različne namene. Prepričani smo, da je podjetje Mtool pravi naslov za vas, v kolikor potrebujete ročno, pnevmatsko ali katerokoli drugo orodje. Obiščite nas in se prepričajte.

Dvigala za avto:https://www.vsi.si/mtool/dvigala-za-avto

VEČ O AVTODVIGALIH

MONTIRNO ORODJE