Pošlji povpraševanje

Pnevmatsko orodje je zelo ekonomično saj ne deluje na elektriko

Pnevmatsko orodje deluje s pomočjo stisnjenega zraka, ki ga proizvaja kompresor. Nekateri modeli delujejo tudi s pomočjo plina CO2, ki je shranjen v majhnih hranilnikih kar omogoča mobilnost. V primerjavi z električnim orodjem, je pnevmatična različica bolj varna za uporabo, kar pomeni, da ni možnosti nastanka isker, ki bi lahko povzročile delovno nesrečo, ni nevarnosti, da bi prišlo do kratkega stika, imajo tudi večjo moč v razmerju z velikostjo, kar pomeni, da lahko težke naloge opravijo tudi manjša orodja. Njihova velika prednost je brezskrbna uporaba v vlažnem okolju. Če pride do preobremenjenosti, se pnevmatsko ročno orodje ne bo uničilo, saj ne pride do pregrevanja motorja. Je pa potrebno zagotoviti redno mazanje za brezhibno delovanje. Večina pnevmatskega orodja deluje s pomočjo stisnjenega zraka od 4 - 6 barov. Uporablja se v različnih industrijskih panogah kot so avtomobilska, pohištvena, gradbena in mnoge druge.

Vijačnik je pnevmatsko orodje z dolgo uporabno dobo, saj ga ni mogoče preobremeniti

Pnevmatski vijačnik je pogosto uporabljeno orodje, saj se uporablja v vseh industrijskih panogah, kjer obstaja potreba po vijačenju. Majhni in kompaktni modeli so nadvse zmogljivi, opravijo s še tako privitim ali zarjavelim vijakom. So zelo ekonomični ampak zmogljivi, saj kompresorji, ki jih napajajo porabijo zelo malo električne energije. Pnevmatični vijačnik zdrži dolge ure intenzivnega dela, brez možnosti preobremenitve kar pomeni, da ima zelo dolgo uporabno dobo. Ker so pnevmatski vijačniki majhni, so primerni za opravljanje natančnih del in za dostopanje do težko dosegljivih mest. V naši ponudbi imamo kakovosten pnevmatski vijačnik znamke Ingersoll Rand, ki je izredno lahek saj tehta samo 0,66 kg. Ima 11000 rpm, 68 Nm navora in 1250 udarcev/min.

VEČ O NAŠEM PNEVMATSKEM ROČNEM ORODJU TUKAJ!

pnevmatski vijačnik

Udarni privijač, vijačnik in žaga so del naše ponudbe pnevmatskega orodja

V našem prodajnem programu imamo poleg pnevmatičnega vijačnika še veliko drugega orodja. Imamo veliko izbiro udarnih privijačev, ki so idealni za zategovanje in odtegovanje vijakov ter matic pri katerih je potreben velik navorni moment. Uporabljajo se v raznih proizvodnih obratih in delavnicah, kjer je potreba po močnem in vzdržljivem orodju. Pnevmatski udarni privijači so vam na voljo v različnih velikostih in z različnim navorom. Pnevmatske žage olajšajo marsikatero opravilo, ki bi bilo z običajnim ročnim orodjem zamudno in naporno. Nudimo vam žago znamke BGS Technic, ki ima delovni tlak 6,3 bara, material, ki ga prereže je lahko debeline 1,6 mm (jeklo). Za rezanje raznih materialov imamo v ponudbi še univerzalni pnevmatični nož in nož za odstranjevanje vetrobranskega stekla. Pnevmatična vrtalka je orodje, ki najde mesto v vseh delavnicah in proizvodnih obratih. Na voljo so vam vrtalke različnih velikosti in znamk. Imajo nastavljivo smer vrtenja, kakor tudi hitrost. Veliko kontrolo pri vrtanju zagotavlja udoben ročaj. Pri delu je vrtalka skoraj neslišna, pa vendar je kompaktna in močna. Pnevmatične raglje uporabljamo za vijačenje, pri katerem lahko preprosto prilagodimo hitrost in smer vijačenja. Raglje imajo kompaktno obliko, kar jim omogoča dostop do težje dostopnih prostorov. Iglični oziroma pnevmatični čistilci so namenjeni učinkovitemu odstranjevanju najrazličnejših premazov, rje in zvarov. Uporabljamo jih za vse vrste in oblike površin. Iglični čistilci so zanesljivo orodje, ki pripravi površino za nadaljnjo obdelavo. Pnevmatične izpihovalke so nepogrešljiv pripomoček, ki se uporablja pri čiščenju ali izpihovanju različnih delov. Med seboj se izpihovalke razlikujejo po dolžinah vratu in šob na izpustu zraka.

pnevmatsko orodje

Pnevmatsko ročno orodje prodajamo po terenu, naročilo je možno preko spleta in telefona

Smo družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2016. Trudimo se zadovoljiti čim večji krog strank zato imamo obširen prodajni program opreme za avtoličarske, avtomehanične, vulkanizerske in servisne delavnice. Ročno, baterijsko, električno in pnevmatsko orodje, ki ga nudimo, je evropskega porekla kar pomeni, da je visoke kvalitete. Poleg prodaje nudimo tudi predstavitev, svetovanje in servis določene opreme. Glavnino prodaje opravimo na terenu saj je po naših izkušnjah osebni kontakt s strankami velika prednost. Na tak način takoj predstavimo naš program in razpoložljive artikle, ki stranko zanimajo. Prodajo izvajamo tudi preko spletne strani in telefona.