Pošlji povpraševanje

Dvigala za avtomobile so nepogrešljiva v vsaki avtomehanični delavnici

Dvigala za avtomobile lahko najdemo v praktično vsaki avtoservisni delavnici, v veliko pomoč pa so tudi v ostalih avtomehaničnih delavnicah. Avtodvigala oziroma dvigala za avtomobile so nujen pripomoček v avtomobilskih delavnicah, od narave dela pa je odvisno, katerega boste potrebovali vi v vaši delavnici. Škarjasto dvigalo sodi med najbolj iskano avtodvigalo, saj je enostavno za upravljanje, omogoča pa veliko prostora za delo na avtomobilu. Škarjasto avtodvigalo v delavnici zavzame malo prostora, zato je priljubljena izbira mnogih mehanikov. Poleg škarjastih je veliko zanimanje tudi za dvostebrno avtodvigalo, ki je zelo preprosto in enostavno za uporabo. Škarjasta dvigala za avto in ostala dvigala za avte vam nudimo v našem podjetju, kjer dajemo velik poudarek kakovosti izdelkov, ki jih prodajamo. 

Zakaj je škarjasto dvigalo za avto tako priljubljeno?

Kot smo že omenili, so dvigala za avtomobile nujen pripomoček v vsaki avtomobilski delavnici in dela brez tovrstnih dvigal si ne moremo predstavljati. Od vseh dvigal, ki jih imamo na voljo, je največ zanimanja prav za škarjasto dvigalo. Pred ostalimi avtodvigali ima kar nekaj prednosti, ena pomembnejših pa je prostor. Škarjasto dvigalo zavzame izredno malo prostora in namestite ga lahko tudi v manjšo delavnice. Poleg tega pa nudijo ogromno prostora za delo na avtomobilih. Ravno zaradi tega so priljubljena izbira avtoličarjev in avtokleparjev. Ker so škarjasta dvigala za avto izredno enostavna za uporabo in ne zahteva od delavca v delavnici veliko tehničnega predznanja, se veliko mehanikov in avtokleparjev odloča prav za to vrsto dvigal za avtomobile. Naš prodajni program se osredotoča na priznanega proizvajalca avtodvigal Twin Busch, na voljo pa so različni modeli dvigal, od nizkoprofilnih do mobilnih škarjastih avtodvigal. Prav mobilno škarjasto avtodvigalo je zelo priljubljeno, saj ga lahko svobodno premikate po delavnici ali pa ga premaknete v drug prostor ali ven iz delavnice, če in ko vam to ustreza. 

Škarjasta dvigala za avto

Dvosteberno dvigalo je preprosto in enostavno za uporabo

Različni tipi dvostebrnih dvigal se razlikujejo po tehničnih specifikacijah, merah in nosilnosti. Dvosteberno avtodvigalo predstavlja prav tako priročno rešitev za avtomehanične delavnice, povpraševanje po njih je prav tako veliko. V primerjavi z ostalimi avtodvigali gre za bolj preprosta dvigala, uporaba pa je enostavna. Naša ponudba zajema tudi kakovostna dvostebrna dvigala večje nosilnosti, ki so primerna tudi za kombi vozila. 

Ostala ponudba avtodvigal

Škarjasto in dvostebrno avtodvigalo pa ni vse, kar vam ponujamo. Nudimo tudi ostale modele dvigal, med drugim tudi enosteberna, štiristeberna, dvigala za motorje, dvigala za tovorni program in dvigala za pnevmatike, ki so nepogrešljiva v vulkanizerskih delavnicah. Svojim strankam zagotavljamo vrhunsko kakovost in dolgo življenjsko dobo ne le avtodvigal, temveč vsem naših prodajnih artiklov. Naša ponudba je na voljo na spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse tehnične specifikacije izdelkov, ki bi vas utegnili zanimati. Poleg kakovostnih dvigal za avtomobile vam ponujamo tudi servis in montažo teh dvigal, brez zunanjih izvajalcev. Na tak način ima stranka vedno opravka smo z nami, brez nepotrebnih zunanjih izvajalcev, kar pomeni hitrejše reakcijske čase in izvedbe del.

Dvigala za avtomobile

Zanesljiv ponudnik avtodvigal in profesionalnega orodja

Podjetje Mtool d. o. o. je zanesljiv in kakovosten ponudnik profesionalnega orodja in strojev, v naši ponudbi pa so tudi zanesljiva dvigala za avtomobile priznanega proizvajalca. Ukvarjamo se s prodajo na terenu, kar nam omogoča, da smo s strankami v neposrednem stiku. Na tak način se lahko v trenutku dogovorimo in odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Cilj našega delovanja je ponuditi visokokakovostno orodje in opremo za avtomehanične, avtoličarske, servisne in vulkanizerske delavnice. Zatopimo zanesljive blagovne znamke iz vseh koncev Evrope, širok spekter proizvodov pa je odlična novica za vse naše kupce, ki imajo pri nakupu večjo izbiro. 

Obiščite spletno stran mtool.si >>>