Pošlji povpraševanje

Pnevmatsko orodje različnih proizvajalcev: vijačnik, udarni privijači, žage itd.


Pnevmatsko orodje ima pred električnim orodjem veliko prednosti, zato je tudi izredno pogosta izbira za opremo različnih delavnic. Tovrstno orodje lahko poimenujemo tudi orodje na zrak, mnoge sodobne delavnice in industrijski obrati pa se odločajo za delo z njim. Zakaj je temu tako? Pnevmatsko orodje je bolj ekonomično, varno in predvsem bolj vzdržljivo. Vas zanima, kako deluje pnevmatsko ročno orodje? Preprosto. Deluje s pomočjo stisnjenega zraka, ki ga orodju zagotavlja zračni kompresor. Pnevmatsko orodje lahko najdemo v različnih delavnicah, izredno priljubljeno pa je pri avtoličarjih, varilcih in gradbincih. Prav tako pa je nepogrešljivo tudi v industrijski proizvodnji, prav pride tudi pri montaži najrazličnejših izdelkov. Poleg tega, da so tovrstna orodja bolj ekonomična, so v primerjavi z električnimi tudi lažja in močnejša. To pomeni, da lahko z njihovo pomočjo opravimo delo hitreje in enostavneje.


Pnevmatski vijačnik cenaZakaj izbrati pnevmatsko orodje namesto električnega?


Pnevmatsko ročno orodje ima v primerjavi z električnim veliko prednosti. Ena izmed najbolj pomembnih je ekonomičnost. Delo z pnevmatskim orodjem je bolj ugodno, saj za delo ne potrebujemo toliko električne energije. Pri bolj intenzivni uporabi orodja bo poraba elektrike občutno nižja, saj kompresor, ki poganja orodje, ki deluje na zrak, za proizvodnjo določene kinetične energije porabi bistveno manj elektrike kot takšno električno orodje. Med prednosti tovrstnega orodja štejemo tudi vzdržljivost. Pnevmatsko orodje lahko zdrži dolge ure nepretrganega dela, prav tako pa ima bistveno daljšo življenjsko dobo. Ker nima motorja, ni strahu, da bi se pregrelo ali preobremenilo. Tudi vzdrževanje takšnega orodja praktično ni potrebno. V primerjavi z električnim je pnevmatsko orodje tudi bolj varno, saj ni nevarnosti električnega udara ali celo eksplozije. Brez strahu ga lahko uporabljamo tudi v bolj vlažnem okolju ali na mokrih površinah. Orodje, ki deluje na zrak, odlično opravlja svoje naloge, predvsem pa tiste, ki zahtevajo veliko mero natančnosti in občutka. Z njimi pa lahko dosežemo tudi najmanjše prostore, do katerih je z večjimi napravami težko dostopati.


Vrste pnevmatskega orodja


Pnevmatske naprave so različne, ločijo pa se predvsem glede na namen uporabe. Obstajajo različne vrste pnevmatskega orodja: pnevmatski vijačnik, pnevmatski udarni privijači, pnevmatske žage, vrtalke, tračne brusilke, premi brusilniki, orbitalne brusilke, iglični čistilci, izpihovalke, manometri, polirke, priključki, zakovičarji. V naši ponudbi pa se nahaja tudi pnevmatsko sesalno-izpihovalna pištola in stranska posodica za olje na pnevmatskem orodju.


Vijačniki


Pnevmatski vijačnik je nepogrešljivo orodje v marsikateri mehanični delavnici, velikokrat pa prav pride tudi v domači delavnici za opravljanje različnih domačih opravil. Pnevmatski vijačnik ima lahko različne sklopke in pogon (vijačniki s pozitivno, spodrsno, izklopno sklopko in direktnim pogonom). Naš prodajni program zajema kakovosten pnevmatski vijačnik, ki je izredno vzdržljiv, v primerjavi z električnim orodjem pa veliko manjši. Vijačnik ima kompozitno ohišje, 68 Nm navora, 1250 udarcev na minuto, težak pa je le 0,66 kg.

Pnevmatsko ročno orodje


Pnevmatski udarni privijači, pnevmatske žage in ostalo kakovostno orodje


Pnevmatski vijačnik je le del naše ponudbe. Med pnevmatskim orodjem boste našli tudi pnevmatske udarne privijače, predstavljajo idealno rešitev za zategovanje in odtegovanje na mestih, kjer je potreben velik moment. Kakor tudi ostalo pnevmatsko orodje so tudi privijači nepogrešljivi v marsikaterem industrijskem obratu in delavnici. Na voljo so vam v različnih velikostih in od različnih priznanih proizvajalcev. S pomočjo tega kakovostnega orodja boste lahko hitro in učinkovito privili ali odvili tudi najbolj trdovratne ter oksidirane matice in vijake. Tudi pnevmatske žage so priročne in splošno uporabne, delujejo natančno in zanesljivo ter imajo dolgo življenjsko dobo. V naši ponudbi boste našli kakovostne žage, pnevmatske nože in nož za odstranjevanje vetrobranskega stekla. Med izredno uporabno orodje štejemo tudi pnevmatski vrtalnik. Z njim lahko vrtamo tudi v kovine in ostale trdne materiale. Tudi pnevmatske tračne brusilke pridejo prav v vsaki delavnici, saj lahko z njimi pripravimo različne brušene površine, kot so jeklo, barvne kovine in les.

DVOSTEBRNA DVIGALA

TRAČNA BRUSILKA