Pošlji povpraševanje

Pnevmatsko orodje (ročno) različnih proizvajalcev: vijačnik, privijači, žage itd.

Pnevmatsko orodje je nepogrešljivo v marsikateri delavnici ali industrijskem obratu. Zelo prav pride tudi v domači delavnici ali garaži. Pnevmatsko orodje ima v primerjavi z električnim orodjem kar nekaj prednosti, med drugim je bolj ekonomično in bolj varno. V naši ponudbi lahko najdete različne vrste pnevmatskega ročnega orodja različnih proizvajalcev. Vse orodje iz našega prodajnega asortimaja se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo in veliko vzdržljivostjo. V podjetju Mtool se ukvarjamo s prodajo profesionalnega orodja, avtodvigal in strojev, naša prodaja pa poteka na terenu, kar na omogoča neposreden stik s strankami, ki jih ponujamo najbolj kakovostno orodje in stroje.

Kaj vam ponujamo?

Cilj našega delovanja je strankam ponuditi visokokakovostno orodje ter opremo za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Prodajni asortima zajema naslednje pnevmatsko orodje: pnevmatski vijačnik, pnevmatski udarni privijači, žage, vrtalke, raglje, tračne brusilke, preme brusilnike, orbitalne brusilke, iglične čitalce, izpihovalke, manometre, polirke, zakovičarje in ostalo. Poleg ročnega pnevmatskega orodja pa lahko pri nas dobite tudi kakovostno električno orodje, baterijsko orodje ter delovne luči. Poleg orodja pa lahko pri nas dobite tudi avtodvigala, stroje in ostalo opremo za različne delavnice. Preverite našo ponudbo na spletni strani ali pa nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za predstavitev.

pnevmatsko orodje - udarni privijačpnevmatsko ročno orodje - pnevmatski vijačnik

Kako deluje pnevmatsko orodje?

Delovanje pnevmatskega orodja je preprosto, in sicer deluje s pomočjo stisnjenega zraka, ki ga v veliki večini primerov zagotavlja kompresor. V primerjavi z električnim orodjem je pnevmatsko orodje lažje in močnejše, delo pa je opravljeno povsem primerljivo. Orodje, ki deluje na zrak, lahko olajšajo marsikatero nalogo, delo z njimi pa vam lahko prihrani dragocen čas. Pnevmatsko orodje se uporablja v avtomobilskih in varilskih delavnicah, prav pride tudi pri montaži najrazličnejših izdelkov. To orodje je veliko bolj ekonomično, saj deluje na zrak, kar pomeni, da je varčno, pa tudi bolj varno za uporabo. V primerjavi z ostalimi obdelovalnimi napravami, sodijo tiste s pnevmatskim delovanjem med najbolj varne, saj ne predstavljajo nobene nevarnosti električnega udara ali eksplozije. Prav zaradi tega so primerne tudi za uporabo v vlažnem ali mokrem okolju. Ker tovrstno orodje ne deluje s pomočjo motorja, se ne pregreva, zato je strah pred preobremenitvijo popolnoma odveč. Odlična novica pa je tudi, da tovrstno orodje ne potrebuje vzdrževanja.

Vrste pnevmatskega orodja

Pnevmatske naprave so različne, ločujemo jih glede na namen uporabe. Poznamo pnevmatske brusilnike, žage, pnevmatske udarne privijače, pnevmatske raglje, polirnike pnevmatski vijačniki in vrtalniki itd. Pnevmatski vijačnik ima lahko različne sklopke in pogon. V splošnem se delijo na vijačnike s pozitivno, spodrsno, izklopno sklopko in direktnim pogonom. V naši ponudbi lahko najdete kakovosten pnevmatski vijačnik, ki je vzdržljiv in v primerjavi z električnim orodjem veliko manjši. Gre za pnevmatski vijačnik proizvajalca Ingersoll rand, model 2101XP-QC. Njegove lastnosti so: 68Nm navora, 1250 udarcev min, 11000 rpm, težak je le 0,66 kg, ima kompozitno ohišje, 1/4 zračni priključek in 165 mm dolžine.

VEČ O ROČNEM ORODJU

Pnevmatske žage, polirniki, raglje in ostala ponudba pnevmatskega ročnega orodja

Polirniki so pnevmatske naprave, ki se uporabljajo predvsem v avto ličarstvu. Ker so kompaktni in imajo nastavljiv ročaj, jih je mogoče namestiti tako na levo kot na desno stran orodja. V naši ponudbi boste našli tudi pnevmatske raglje in vrtalnike, s pomočjo katerih lahko vrtamo tudi v kovine in ostale trde materiale. V prodajni program smo uvrstili tudi pnevmatske žage, pnevmatski nož za odstranjevanje vetrobranskega steklain pnevmatski nož. Več o naši ponudbi si lahko preberete na naši spletni strani, kjer boste dobili tudi vse informacije o ceni. Če pa imate več vprašanj ali potrebujete pomoč pri izbiri, smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte. Lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca, ki ga boste našli na naši spletni stran in poslali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času. Več nahttp://www.mtool.si/