Pošlji povpraševanje

Tračna brusilka in ostalo pnevmatsko ročno orodje po ugodni ceni

Tračna brusilka se uporablja za končne obdelave v orodjarstvu, v veliko pomoč pa je tudi v lesni in avtomobilski industriji. S pomočjo tračne brusilke lahko brusimo različne površine, kot so na primer jeklo, les in barvne kovine. Pnevmatska tračna brusilka deluje s pomočjo stisnjenega zraka, omogoča pa kakovostno in natančno brušenje tudi na najbolj nedostopnih mestih in prostorih, ki jih z ostalimi premimi brusilniki ne moremo doseči. V naši ponudbi so visokokakovostne ročne tračne brusilke, ki omogočajo odlične rezultate dela oziroma enakomerno brušenje materiala preko celotne površine. Vse tračne brusilke iz našega prodajnega programa so ergonomsko oblikovane, delo z njimi pa je enostavno. Tračna brusilka je opremljena z močnim pogonom, zato svoje delo opravi zelo natančno in zanesljivo. Samo delovanje je tiho, zato ne boste pri delu nobenega motili. Vas zanima njihova cena? Informacije o ceni so vam na voljo na naši spletni strani, če pa bi želeli, da vam ponudbo predstavimo, se bomo dogovorili za sestanek.

tračna brusilka cena

Prodajni asortima

Naš prodajni asortima obsega različno pnevmatsko ročno orodje, ki je nepogrešljivo v marsikateri delavnici, industriji pa tudi v domači delavnici. Veliko je prednosti pnevmatskega orodja, med drugim je delo z njim zelo ekonomično in varno. Pnevmatsko orodje, kakršna je tudi tračna brusilka, je zelo vzdržljivo, praktično ne potrebuje vzdrževanja, življenjska doba tovrstnega orodja pa je zelo dolga. V naši ponudbi je tudi ročno, baterijsko in električno orodje. Med priljubljeno pnevmatsko orodje spadajo brusilke, ki jih najdemo v številnih delavnicah. Na splošno je tovrstno orodje priljubljeno v avtoličarskih, varilnih delavnicah, tudi gradbinci ga zelo pogosto uporabljajo. Deluje s pomočjo stisnjenega zraka, ki ga zagotavlja kompresor. Ta zrak s svojo silo žene motor, hkrati pa motor hladi, zato se pnevmatsko orodje ne more preobremeniti, kot se to pogosto zgodi pri električnem orodju.

Ponudba tračnih brusilk

V naši ponudbi boste našli različne brusilke, tudi takšne, ki ponujajo možnost obračanja glave. Na voljo so z različno dolžino obdelovalnih rok ter z različnimi širinami brusilnega traku. Obstaja tudi kotna izvedba, ki omogoča dostop do prostorov, ki jih s premimi brusilniki ne moremo doseči. Ponudba obsega naslednje brusilke: tračna brusilka 10 mm BGS Tecnic BG8853-1, ki ima naslednje lastnosti: 20 000 obr/min, zračni priključek: 1/4', dolžina traka 330 mm, delovni tlak: 6,3 bar/90 psi in možnost obračanja glave. Ostale brusilke iz ponudbe so: tračna brusilka 20X520 Serenco in pnevmatska brusilka Serenco.

ročne tračne brusilke

Prednosti pnevmatskega orodja

Sodobne delavnice in industrijski obrati se odločajo za uporabo tega orodja, ki deluje na stisnjen zrak, saj ima tovrstno orodje v primerjavi z električnim veliko prednosti. V osnovi je bolj ekonomično, bolj vzdržljivo, delo z njim pa bolj varno. Ure in ure lahko nepretrgoma delate s tem kakovostnim orodjem, ki skoraj ne potrebuje vzdrževanje, njegova življenjska doba pa je zelo dolga. Pnevmatsko orodje, tudi tračne brusilke, lahko najdemo v številnih avtoličarskih, varilnih delavnicah. To orodje deluje s pomočjo stisnjenega zraka, ki ga zagotavlja kompresor. Delo stračnimi brusilkami in ostalim pnevmatskim orodjem je varno, saj ni nevarnosti električnega udara ali eksplozije. Prav zaradi tega, ker velja za najbolj varno, ga lahko brez strahu uporabljamo tudi na mokrih površinah in v vlažnem okolju. Večinoma je tovrstno orodje tudi veliko lažje od električnega, zato je tudi samo delo z njim lažje. Cena tračnih brusilk in ostalega orodja je pri nas konkurenčna in ugodna. Preverite jo na spletni strani ali pa nas kontaktirajte in posredovali vam bomo vse informacije.

PREVERITE PONUDBO PNEVMATSKEGA ORODJA

Kakovostno orodje za odlične rezultate dela

Pnevmatsko orodje, med katere sodijo tudi tračne brusilke, udarni privijači, vijačniki, vrtalke, raglje/račne, premi brusilniki,orbitalne brusilke, iglični čistilci, izpihovalke, manometri, polirke, priključki, zakovičarji, pnevmatske žage in noži, je le del ponudbe podjetja MTool d. o. o. Oglejte si tudi ostalo ponudbo kakovostnega orodja na spletni stranihttp://www.mtool.si/