Pošlji povpraševanje

Škarjasto dvigalo za avto: mobilna in ostala škarjasta avtodvigala po ugodni ceni


Škarjasto dvigalo je izredno priljubljen kos opreme, ki ne sme manjkati v nobeni avtomehanični delavnici. Škarjasta avtodvigala so tudi ena izmed najbolj prodajanih dvigal v naši ponudbi. V primerjavi z ostalimi avtodvigali ponujajo veliko prednosti, prav zaradi tega so tudi izredno priljubljena. Škarjasta dvigala za avto nudijo ogromno prostora za delo na avtomobilih in so tako zelo priljubljena tako pri avtoličarjih kakor tudi avtokleparjih. Škarjasto dvigalo je enostavno za uporabo, najbolj uporabno pa je prav v avtomehaničnih delavnicah. Naša ponudba škarjastih dvigal je bogata. Izbirate lahko med različnimi tipi, od mobilnih pa do nizkoprofilnih škarjastih dvigal za avto. Ponujamo vam zelo kakovostna avtodvigala, ki so pri nas na voljo po zelo ugodni ceni. Za vse informacije o škarjastih avtodvigalih in ostalih dvigalih, opremi in strojih smo vam na voljo preko telefona, elektronske pošte ali osebno.


Škarjasta avtodvigala in ostala ponudba podjetja Mtool d. o. o.


Škarjasto dvigalo cenaPodjetje Mtool d. o. o. je družinsko podjetje, ki je svoje delovanje začelo leta 2016. Ustanovili smo ga iz preprostega razloga: zaradi ljubezni do orodja, ki ga v prostem času tudi sami zelo radi uporabljamo. Cilj našega podjetja je strankam ponuditi kakovostno in cenovno ugodno orodje ter opremo za avtomehanične, vulkanizerske, servisne, avtoličarske in ostale delavnice. Smo zastopnik številnih evropskih znamk. Trudimo se ponuditi čim bolj pestro in raznovrstno izbiro orodja, avtodvigal in strojev, s katerimi bo delo v vaši delavnici potekalo hitro in brez težav. Ker nam zadovoljstvo naših strank pomeni največ, se trudimo prisluhniti vsem vašim željam in zahtevam ter vam ponuditi najboljše s področja opreme in orodja za avto delavnice. Poleg prodaje škarjastih dvigal in ostalih avtodvigal ter opreme vam nudimo tudi pomoč pri izbiri oziroma strokovno svetovanje, predstavitev izdelkov in servis določene opreme. Glavni del naše prodaje škarjastih in ostalih dvigal za avto, opreme, strojev in orodja poteka na terenu. Preostali del pa poteka preko interneta oziroma naše spletne strani.


Dvigala za avtomobile: bogata ponudba avtodvigal po odlični ceni


V naši ponudbi boste našli različna avtodvigala, od dvostebernih pa vse do škarjastih in avtodvigal za tovorni program. Med vsemi avtodvigali so prav škarjasta dvigala deležna velikega povpraševanja, saj so enostavna za uporabo, nudijo dovolj prostora za delo na avtomobilu itd. Vse informacije o škarjastih dvigalih in ostalih dvigalih za avto lahko najdete na naši spletni strani. Naša škarjasta in ostala dvigala se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo, saj so izdelana iz najboljših in najbolj kakovostnih materialov. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi škarjastih dvigal našli primerno dvigalo za svojo delavnico.


Mobilna in ostala škarjasta dvigala v naši ponudbi


Naša ponudba škarjastih dvigal je zelo bogata. Izbirate lahko med mobilnim, nizkoprofilnim ali vgradnim škarjastim dvigalom. Z veseljem vam bomo svetovali, katero škarjasto dvigalo je najbolj primerno za vas oziroma delo v vaši delavnici. V kolikor vas zanima več o škarjastih dvigalih in ostali ponudbi, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo posredovali vse informacije o ceni in tehničnih lastnostih naših izdelkov.


Mobilno škarjasto dvigalo cenaPonudba škarjastih dvigal


Ponujamo vam naslednja škarjasta dvigala znamke Twin Busch:

  • Navozno škarjasto dvigalo 3T: hidravlično škarjasto dvigalo (navozno) s kapaciteto 3 t, primerno za mehanska in kleparska dela. Primerno je za delavnice z malo prostora, saj je avtodvigalo ožje kot dvosteberna dvigala.
  • Premično oziroma mobilno škarjasto dvigalo 3T; mobilno škarjasto dvigalo s kapaciteto 3 t, idealno za kleparska in vulkanizerska dela.
  • Škarjasto dvigalo 5,5T: avtodvigalo za optiko s kapaciteto 5500 kg.
  • Škarjasto dvigalo za optiko 4T: dvigalo z vmesnim dvigalom (navozno), kapaciteta 4 t za optiko.
  • Vgradno škarjasto dvigalo 3T: kapaciteta 3 t, primerno za mehanska in kleparska dela.
  • Vgradno škarjasto dvigalo 4,2T TWSA-42U-V2: dvižna kapaciteta 4200 kg, priložene gume za podlaganje vozil.


Vse informacije o mobilnih škarjastih dvigalih in ostalih dvigalih za avto lahko najdete na naši spletni strani.

VEČ O ROČNEM ORODJU

PNEVMATSKO ORODJE