Pošlji povpraševanje

Avtodvigalo za delavniceAvtodvigalo - nujen pripomoček za vsako avtomobilsko delavnico


Podjetje Mtool d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno zaradi ljubezni do orodja in se ukvarja s prodajo avtodvigal, strojev in orodja za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Zavedamo se, da je skrb za zadovoljstvo strank izjemno pomembna, zato nudimo kvalitetna avtodvigala različnih vrst, od škarjastih do dvostebernih in štirstebernih avtodvigal po izjemno ugodni ceni. Naš cilj je nuditi kvalitetno orodje, stroje in avtodvigala, zato zastopamo kakovostne znamke iz celotne Evrope od Nemčije, Španije do Nizozemske in Danske. V kolikor imate kakršno koli vprašanje, nas kontaktirajte ali se oglasite v našem podjetju.


Avtodvigala različnih vrst po ugodni ceni


Avtodvigala so nujen pripomoček v vsaki avtomobilski delavnici, a je od načina dela in obsega odvisno, katero avtodvigalo boste uporabljali. Nudimo različne vrste avtodvigal za delavnice, od škarjastih avtodvigal do dvostebernih in štiristebernih avtodvigal. Škarjasta avtodvigala nudijo dovolj prostora za delo na avtomobilu, predvsem pri avtoličarjih in avtokleparjih in so enostavna za uporabo. Poleg škarjastih avtodvigal so izjemno popularna tudi dvosteberna avtodvigala, ki so preprosta in enostavne izvedbe. V ponudbi imamo tudi ostala kakovostna avtodvigala z osredotočanjem na znamko Twin Busch, obenem pa za vsa avtodvigala za delavnice nudimo tudi servis in montažo, kar pomeni celovito storitev v našem podjetju.


Škarjasto avtodvigalo cenaŠkarjasto avtodvigalo - obročno odplačevanje


Glavni del naše prodaje škarjastih dvigal za delavnice predstavlja prodaja na terenu, želimo pristen stik z našimi strankami, saj le tako lahko točno svetujemo in pomagamo pri izbiri avtodvigala, ki bo najboljši za vašo delavnico. Poleg vsega nudimo obročno odplačevanje do 36 obrokov, kar vam zagotavlja ugoden nakup brez da odštejete veliko denarja naenkrat. Zavedamo se, da je vaše zadovoljstvo najbolj pomembno, zato se trudimo odgovoriti na vsa vaša vprašanja v najkrajšem možnem času. Avtodvigala v podjetju Mtool so na voljo po ugodni ceni. Obiščite nas.

PNEVMATSKO ORODJE