Pošlji povpraševanje

Dvigalo za avto: dvostebrna hidravlična in enostebrna avtodvigala

Dvigalo za avto je nepogrešljiv pripomoček v vsaki avtomehanični in vulkanizerski delavnici. V podjetju Mtool d. o. o. se ukvarjamo s prodajo profesionalnega orodja in strojev, v ponudbi pa boste našli tudi kakovostna dvigala za avto različnih vrst. Naša prodaja je usmerjena v prodajo na terenu, ki nam omogoča neposreden stik s strankami. Cilj našega delovanja je strankam ponuditi kakovostno in ugodno orodje ter opremo za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Zastopamo številne kakovostne znamke iz vseh koncev Evrope. Uvažamo iz Nemčije, Avstrije, Francije, Luxemburga, Španije, Italije, Danske, Nizozemske in Belgije. Z našim širokim programom se trudimo, da strankam nudimo več možnosti ob izbiri pri nakupu.


Dvigala za avto in strokovno svetovanje


Poleg kakovostnih dvigal za avto in ostale opreme za avto delavnice vam nudimo tudi strokovno svetovanje, pomoč pri izbiri, predstavitev in servis določene opreme. Če iščete zanesljivo in kakovostno avtodvigalo, ne spreglejte naše ponudbe. V njej so dvostebrna hidravlična dvigala za avto, enostebrna in štiristebrna avtodvigala ter škarjasta dvigala. Več informacij o dvigalih za avto lahko dobite na naši spletni strani. Če pa vas zanima tudi cena, nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo.

Dvigalo za avto cenaDvostebrna dvigala za avto


Dvostebrna dvigala - izberite kakovostno dvigalo za vašo avto delavnico


Glavni del naše prodaje predstavlja prodaja na terenu. Na tak način se lahko osebno srečamo z vami in vam predstavimo naš prodajni program ter razpoložljive artikle. Naša ponudba dvigal za avto obsega naslednja dvigala: hidravlična dvostebrna dvigala, enostebrna dvigala, štiristebrna dvigala in škarjasta dvigala za avtomobile. Poleg tega pa vam ponujamo tudi dvigala za motorje, dvigala za tovorni program in dvigala za pnevmatike. Med izredno iskanimi so prav dvostebrna dvigala, ki imajo v primerjavi z ostalimi avtodvigali veliko prednosti. Dvostebrna dvigala so enostavna za uporabo, saj so izjemno preprosta. V ponudbi imamo različne tipe dvostebrnih dvigal, ki se razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah. Naši zaposleni imajo ogromno izkušenj z avtodvigali, zato vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri modela dvostebrnega dvigala, glede na vaše delo in zahteve. Naša dvostebrna dvigala so idealna rešitev za vse avtomehanične delavnice in prepričani smo, da boste z njimi več kot zadovoljni.


Kakovostna dvigala in servis


V naši ponudbi boste našli številna kakovostna dvigala z osredotočanjem na znamko Twin Busch, med njimi tudi enostebrna dvigala - dvigala za avto s preverjeno kvaliteto. Poleg kakovostnih enostebrnih in ostalih avtodvigal vam ponujamo tudi servis in montažo teh dvigal, brez zunanjih izvajalcev. Tako ima stranka zmeraj opravka smo z nami, kar pomeni hitrejše reakcijske čase in izvedbe del.


Ponudba dvostebrnih hidravličnih dvigal za avto


V naš prodajni program smo uvrstili različna dvigala za avto, tudi dvostebrno hidravlično dvigalo 3,6 t TW236PE Twin Busch, ki je opremljeno z dvema hidravličnima cilindroma in je odlično hidravlično dvigalo za avto. Gre za izredno kakovostno dvostebrno avtodvigalo manjše kapacitete dviga. Njegova kapaciteta je omejena na 3600 kg, omogoča pa maksimalno višino dviga do 2080 mm ter minimalno 96 mm. Dvostebrno dvigalo je opremljeno z 2,2 kW motorjem, ima pa 45 s čas dviga in 30 s čas spusta. V omenjeno dvigalo za avto so vključeni tudi poviški za roke in zaščita za cilindre. Poleg tega je omenjeno dvostebrno hidravlično avtodvigalo opremljeno s pokrovom motorja, ki služi kot zaščita pred prahom in zmanjšuje hrup motorja. Ostalo ponudbo dvigal si lahko ogledate na spletni strani.


Premična in nepremična enostebrna dvigala


V ponudbi enostebrnih dvigal boste našli dva modela, premično in nepremično dvigalo. Enostebrno dvigalo je primerno za delavnice z omejenim prostorom ali za dela na avtomobilu, kjer je zahtevanega več delovnega prostora, kot so kleparska dela in podobno. Premično enostebeno dvigalo je primerno za lažje avtomobile, na katerih je potrebno delo, ki zahteva več delovnega prostora. Prav tako je primerno za delavnice z omejenim prostorom. Prednost dvigala je, da ga je možno prestavljati, saj je premično - zapeljete ga lahko izven delavnice ali po delavnici.

ROČNO ORODJE MTOOL

DVIGALA ZA PNEVMATIKE