Pošlji povpraševanje

Ročno orodje - pestra izbira kakovostnih znamk


Podjetje Mtool d.o.o. je družinsko podjetje oz. družba z omejeno odgovornostjo, ki je svojo ljubezen do orodja preusmerilo v prodajo ročnega orodja, dvigal, strojev in opreme za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Ponujamo pestro izbiro ročnega orodja v kompletu ali posamezno od ključev različnih vrst, klešč, izvijačev, svedrev in reducirjev. Naš cilj je nuditi kvalitetno ročno orodje kakovostnih znamk iz vseh koncev Evrope, zato uvažamo iz Španije in Francije pa vse do Nizozemske in Danske. Ročno orodje je primerno tako za električarje in mehanike, zato smo prepričani, da smo pravi naslov, ne glede na to ali gre za ročno orodje v kovčku oz. kompletu ali pa si želite nakup posameznega orodja.

Ročno orodje v kompletuRočno orodje za mehanike
Ročno orodje - ključi, izvijači, klešče, kladiva in reducirji


V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato nudimo pestro izbiro ročnega orodja v kompletu ali posamezno. V spletni ponudbi najdete vse vrste ročnega orodja od ključev, brez katerega si ne morete predstavljati svojega dela do izvijačev, ki so osnovno orodje vsakega moškega. Ponujamo sete oz. komplete ročnega orodja, ki vsebuje vse od klešč, kladivov, ključev pa do svedrov, reducirjev in zglobov in so primerne kot ročno orodje za mehanike in električarje. V kolikor katerega izmed ročnih orodij ne najdete nas kontaktirajte in povprašajte po artiklu, ki vas zanima.


Ročno orodje v kompletu ali posamezno - ugodna cena


Glavni del prodaje ročnih orodij v kompletu ali posamezno predstavlja prodaja na terenu, saj smo prepričani, da le tako kvalitetno spoznamo potrebe in želje naših strank. Ročno orodje kvalitetnih znamk nudimo po ugodni ceni, ki vas bo prepričala o nakupu. Odločite se lahko zgolj za nakup posameznega manjkajočega orodja, ali pa ročnega orodja v kompletu, ki ga lahko imate v kovčku. Kontaktirajte nas in z veseljem se bomo oglasili na vašem domu ali v vaši delavnici.

AVTODVIGALA ZA AVTOMOBILE

CENTRIRNI STROJI