Pošlji povpraševanje

Dvigala za avtomobile – enostavno dviganje avtov

Dvigala za avtomobile so nepogrešljiv pripomoček v vseh delavnicah, kjer se odvijajo servisi za avte. Poznamo različne vrste dvigal za avtomobile, kot so dvosteberna, hidravlična, cilindrična, parkirna, med najpogosteje uporabljena pa še vedno sodijo škarjasta dvigala, ki so na tržišču najbolj iskana in najbolj prodajana. Razlog za to je preprost – takšna dvigala za avtomobile nam nudijo veliko prostora za delo na avtih, avtokleparji in avtoličarji pa jih zato še toliko bolj cenijo. Prav tako so dokaj enostavna za uporabo, saj od nas ne zahtevajo veliko tehničnega znanja, čeprav izkušnje z uporabo pri delu vedno pridejo prav. Dvigala za avtomobile se med seboj bistveno razlikujejo ne le po merah, temveč tudi po kvaliteti in tehničnih specifikacijah, zato izbira mnogokrat ni preprosta. Obstaja namreč veliko preprostih in priročnih rešitev za vsako delavnico, kjer popravljamo avte, zato s pomočjo strokovnjaka hitro najdemo najboljšo rešitev. Vsekakor pa je pomembno, da izbrano dvigalo za avtomobile izpolni pričakovanja uporabnika, ne zavzame preveč prostora in hkrati omogoča enostavnejše opravljanje dela, ne glede na izbrano vrsto. Kvaliteta izbranega dvigala za avto naj bo preverjena.

dvigalo za avto

Škarjasta dvigala za avtomobile in njihova uporaba

Škarjasta dvigala za avtomobile sodijo med najbolj prodajana, ker imajo pred ostalimi vrstami ogromno prednosti in eno izmed njih smo že omenili. Omogočajo nam ogromno prostora za delo na avtih. Iz tega preprostega razloga so neverjetno priljubljena v vseh vrstah delavnic, izmed katerih izstopajo avtomehanične delavnice. Ker pa med njimi obstajajo različne vrste in imajo posamezna različne specifikacije, se pred nakupom obrnite na strokovnjake iz podjetja Mtool. Vsa dvigala za avtomobile iz odlične ponudbe odlikujejo kvalitetna izdelava, enostavna uporaba in zelo ugodna – konkurenčna cena. Ogledate si jih lahko na naši spletni strani in nas za natančnejše podatke, vključno s ceno, kontaktirate.

Dvosteberna so praktična za uporabo v vseh vrstah delavnic za avte

Dvosteberna dvigala za avtomobile so v primerjavi z drugimi vrstami dokaj preprosta, saj obenem nudijo enostavno izvedbo in uporabo. Obstajajo pa različni tipi takšnih dvigal za avtomobile, ki se med seboj precej razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah. Če nimamo vsaj malo predznanja s tega področja, bomo le s težavo izbrali tistega pravega. Naši zaposleni imajo ogromno izkušenj z dvigali za avtomobile, zato vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri modela glede na vaše delo in zahteve. Pomagali vam bomo poiskati idealno rešitev za avtomehanične delavnice in prepričani smo, da boste z našo ponudbo več kot le zadovoljni. Pri nas boste našli še hidravlična dvigala za avte.

VEČ O ŠKARJASTIH AVTODVIGALIH SI PREBERITE TUKAJ!

Mobilna in takšna, namenjena vgradnji v tla

Pri izbiri primernega dvigala za avtomobile imamo na voljo kar nekaj rešitev, zato si je brez dvoma smiselno vzeti čas in dobro premisliti, pri tem pa za mnenje povprašati tudi strokovnjaka, ki nam bo pomagal izbrati primerno vrsto dvigala za avto. Pomembno je namreč, da nam izbran pripomoček nudi veliko prostora za delo z avti, je hkrati enostaven za uporabo, kvaliteten, priročen za uporabo in cenovno ugoden. Nekatera izmed njih so primernejša za mehanska, druga za kleparska dela. Precej velik izziv za nas predstavljajo delavnice z zelo malo prostora, saj je v tem primeru potrebne kar precej iznajdljivosti in domišljije. Pred nakupom se je potrebno seznaniti s specifikacijami, ki pričajo o kvaliteti izbranega dvigala za avtomobile. V podjetju Mtool d.o.o. se ukvarjamo s prodajo profesionalnega orodja, avtodvigal in strojev. Ukvarjamo se s prodajo na terenu, ki nam omogoča neposredni stik s strankami, katerim želimo nudit odlično kakovost in ceno, saj nam je zelo pomembno zadovoljstvo naših strank. Vabimo vas k ogledu naše odlične ponudbe.

avtodvigalo

Več o dvigalih za tovorna vozila si preberite tukaj: https://www.mtool.si/kategorija/dvigala/vsa-dvigala/dvigala-za-tovorni-program