Pošlji povpraševanje

Dvigalo za avto: škarjasto, dvosteberno, enosteberno in ostala avtodvigala

Dvigalo za avto je nepogrešljiv pripomoček v vsaki avtomobilski delavnici. V podjetju Mtool d. o. o. se ukvarjamo s prodajo profesionalnega orodja, avtodvigal in strojev. Usmerjeni smo v prodajo na terenu, ki nam omogoča, da stopimo v neposredni stik s strankami, katerim želimo nuditi odlično kakovost in ceno. Naša ponudba dvigal za avto zajema naslednja avtodvigala: enosteberno, dvosteberno dvigalo, štiristeberna dvigala, škarjasto avtodvigalo, dvigala za motorje, dvigala za tovorni program in dvigala za pnevmatike. Smo družinsko podjetje, katerega cilj je nuditi kakovostno in ugodno orodje ter opremo za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Smo zastopnik številnih kakovostnih in priznanih znamk iz vseh koncev Evrope. Naš prodajni program je pester, raznolik in širok, tako da vam lahko ponudimo več možnosti izbire. Naša storitev je celostna, saj vam nudimo tudi strokovno svetovanje, predstavitev in servis določene opreme. Če potrebujete kakovostno dvigalo za avto, potem je naše podjetja pravi naslov za vas. Obiskali vas bomo in vam predstavili naše izdelke.

Škarjasto dvigalo je nepogrešljivo avtodvigalo v vsaki delavnici

Škarjasto dvigalo za avto je eno najbolj iskanih in prodajanih avtodvigal v naši ponudbi, saj imajo pred ostalimi dvigali veliko prednost, in sicer prostor. Škarjasta dvigala nudijo ogromno prostora za delo na avtomobilih in so tako izredno priljubljena pri avtoličarjih in avtokleparjih. Škarjasto dvigalo za avto je enostavno za uporabo in je priljubljeno avtodvigalo v vseh vrstah delavnic, predvsem pa v avtomehaničnih delavnicah. Naša ponudba škarjastih dvigal obsega različna škarjasta dvigala, od nizkoprofilnih do mobilnih dvigal. Škarjasta dvigala iz naše ponudbe so kakovostna in cenovno zelo dostopna. Našo ponudbo dvigal za avto si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli vse tehnične lastnosti in ostale informacije, ki bi vas utegnile zanimati. Če pa imate o škarjastih dvigalih kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

avtodvigalo

Kakovostna in cenovno dostopna dvosteberna dvigala


Dvosteberno avtodvigalo je dvigalo, ki je zelo priljubljeno, po njem je tudi v našem podjetju največ povpraševanja. V primerjavi z ostalimi dvigali za avte so dvosteberna dvigala zelo preprosta, hkrati pa ponujajo enostavno izvedbo in uporabo. Naša ponudba zajema različne tipe dvostebernih avtodvigal, ki se razlikujejo po merah, kvaliteti in specifikacijah. Naša dvosteberna dvigala za avto so idealna rešitev za vse avtomehanične delavnice, zato smo prepričani, da boste v naši ponudbi našli takšno dvigalo za avto, ki bo zadovoljilo vse vaše želje in zahteve. Cena dvigal za avte je pri nas zelo ugodna. Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo na vsa vaša vprašanja.

Ostala ponudba dvigal za avto

Naša ponudba dvigal za avto se ne konča le s škarjastimi in dvostebernimi avtodvigali. Pri nas lahko po ugodni ceni kupite tudi ostala kakovostna avtodvigala, ki vam lahko močno olajšajo delo v vaši avtomehanični ali vulkanizerski delavnici in tako poskrbijo, da bo delo hitreje in bolj kvalitetno opravljeno. V ponudbi imamo številna kakovostna dvigala z osredotočanjem na znamko Twin Busch. V ponudbi boste tako našli tudi odlična enosteberna in štiristeberna dvigala, ki so dostopna po ugodni ceni. Prav tako pa ne spreglejte ostalih dvigal, kot so dvigala za motorje, dvigala za tovorni program in dvigala za pnevmatike, ki so prav tako nepogrešljiva v vsaki avtomehanični delavnici.

Prodaja na terenu po ugodnih cenah

Terenska prodaja ima mnoge prednosti, predvsem pa omogoča pristen stik s sogovornikom. Prodaja pa ni vse, kar nudimo. Ponujamo vam tudi kvaliteten servis in montažo avtodvigal, brez zunanjih izvajalcev. Tako ima stranka vedno opraviti samo z nami, kar pomeni hitrejše reakcijske čase in izvedbe del. Če ste tudi sami mnenja, da je naša ponudba dvigal za avto kakovostna in cenovno ugodna, nas kontaktirajte. Z veseljem vam se bomo oglasili pri vas in vam prestavili želeno avtodvigalo. Več nahttp://www.mtool.si/