Pošlji povpraševanje

Tračna brusilka je primerna za brušenje vseh materialov

Tračna brusilka je pnevmatsko orodje, ki je uporabno v različnih industrijskih panogah kot je avtomobilska in lesna. Ročne tračne brusilke omogočajo kakovostno in natančno brušenje na težko dostopnih mestih, ki jih s klasično tračno brusilko ne bi mogli doseči. Imajo ergonomsko obliko, njihovo delovanje pa je zanesljivo in tiho. Nudijo enakomerno brušenje materiala po vsej površini. Z njimi ustrezno pripravimo različne površine za nadaljnjo obdelavo. V orodjarstvu se uporablja za končne obdelave površin, ki so lahko iz lesa, barvnih kovin, jekla in podobno. Pnevmatska tračna brusilka deluje na stisnjen zrak, ki ga proizvaja kompresor. Poraba električne energije je minimalna, zato je pnevmatično orodje zelo ekonomično poleg tega pa ima še številne druge prednosti. Ker nima električnega motorja, ne more proizvesti isker, ki bi lahko povzročile požar, niti ne more priti do kratkega stika. S pnevmatičnim orodjem delate dlje časa kot z električnim, saj ne pride do pregrevanja in preobremenjenosti. Velika prednost pnevmatičnih orodij je uporaba v vlažnem oziroma mokrem okolju. V našem prodajnem programu najdete različne modele, med njimi tudi takšne, ki omogočajo možnost obračanja glave. Imajo tudi različno dolžino obdelovalnih rok, ki imajo različne širine brusilnega traku.

tračna brusilka

Pnevmatska tračna brusilka je eno izmed orodij, ki jih nudimo v našem podjetju

Na naši spletni strani najdete poleg tračne brusilke še preme in orbitalne brusilke ter ostala pnevmatska orodja kot so udarni privijači, vijačniki, vrtalke, raglje, iglični čistilci, izpihovalke, polirke, zakovičarji in žage. Orbitalne brusilke so namenjene brušenju večjih površin. V naši ponudbi najdete modele različnih velikosti, ki imajo zanesljivo delovanje in nudijo odlične rezultate dela. Zelo praktičen je model, ki ima tudi funkcijo odsesavanja. Vgrajen imajo regulator hitrosti, za različne vrste brušenja. Orbitalne brusilke delujejo na principu krožnih gibov, brez da bi oddajale vibracije. Pnevmatski udarni privijači se uporabljajo za zategovanje in odtegovanje vijakov ter matic, ki rabijo velik navorni moment. V naši ponudbi imamo veliko različnih modelov udarnih privijačev, ki se med seboj razlikujejo po velikosti in navoru. Uporabljajo se v delavnicah, kjer je potreba po močnem in robustnem orodju. Pnevmatski vijačniki se uporabljajo v vseh industrijskih panogah. So majhni in kompaktni, vendar zelo zmogljivi. So odlični za opravljanje del na težko dostopnih mestih. Na naši spletni strani najdete vijačnik znamke Ingersoll Rand, ki je zelo kakovosten in vzdržljiv. Sam vijačnik ne porabi nič električne energije, majhen porabnik je kompresor, ki vijačniku zagotavlja stisnjen zrak, da lahko deluje.

pnevmatska tračna brusilka

VEČ O NAŠIH TRAČNIH BRUSILKAH TUKAJ!

Poleg tračne brusilke pri nas dobite še ostala orodja primerna za avtomobilsko panogo

V našem prodajnem programu imamo tri vrste pnevmatskih žag. Žaga znamke BGS Technic ima delovni tlak 6,3 bara in prereže material kot je jeklo, debeline 1,6 mm. Druga žaga oziroma pnevmatični nož je univerzalen, tretji pa je nož za odstranjevanje vetrobranskega stekla. Orodje, ki se poleg tračne brusilke najde v vseh delavnicah je vrtalka, ki se zelo pogosto uporablja. Izbirate lahko med različnimi velikostmi vrtalk, ki imajo nastavljivo smer in hitrost vrtanja. Pnevmatske vrtalke so majhne in neslišne pri delovanju ampak so zelo zmogljive. Raglje se uporabljajo za vijačenje, imajo prilagodljivo hitrost in smer vijačenja. Zaradi njihove kompaktne oblike, jih lahko uporabljamo za delo na težje dostopnih mestih. Pnevmatični čistilci odstranjujejo različne premaze, rjo in zvare ter jih pripravijo na nadaljnjo obdelavo. Uporabljati jih je mogoče na površinah vseh oblik. Pnevmatične izpihovalke so za čiščenje oziroma izpihovanje raznih materialov.

Nudimo tudi:http://www.mtool.si/kategorija/orodje/pnevmatsko-orodje/orbitalne-brusilke

Tračne brusilke, raglje, čistilci, izpihovalke in polirke nudimo po ugodni ceni

Pnevmatske raglje uporabljamo za vijačenje, pri katerem lahko preprosto prilagodimo hitrost in smer vijačenja. Raglje imajo kompaktno obliko, kar jim omogoča dostop do težje dostopnih prostorov. Iglični oziroma pnevmatični čistilci so namenjeni učinkovitemu odstranjevanju najrazličnejših premazov, rje in zvarov. Uporabljamo jih za vse vrste in oblike površin. Polirke so pomembno orodje v avtoličarski panogi in v industriji kompozitov. Opremljene so z ročajem, ki ga je mogoče namestiti na katerokoli stran orodja. Ročaj lahko snamemo in tako dosežemo tudi tiste majhne nedostopne prostore.