Izkoristite prostor na zelenici za postavitev vrtnega paviljona

Če preurejate okolico ali pa bi jo radi spremenili, polepšali in poživili, je morda čas da pomislite o postavitvi vrtnega paviljona ali nadstreška. Ta vam bo nudil sproščeno uživanje v senci, ob poletnih nevihtah pa vam ne bo treba hiteti ter umikati stvari pred dežjem. Lahko boste obsedeli in se veselili nove pridobitve svojega doma. Okvirji vrtnih paviljonov so izdelani iz močnega aluminija in prašno premazani proti rjavenju. Med seboj so povezani z galvaniziranim jeklom, kar nudi paviljonom za teraso čvrstost, trdno konstrukcijo in odpornost na močne sunke vetra. Polikarbonatne plošče, s katerimi so prekriti, so 100 odstotno zaščitene pred ultravijoličnimi žarki ter izjemno močne. Pozimi lahko ostanejo na svojem mestu ter jih ni potrebno pospravljati, saj so praktično neuničljive. Vrtni nadstrešek je ob nakupu pripravljen za takojšnjo namestitev, saj so vse plošče in profili že razrezani na primerne velikosti, prav tako pa so priloženi vsi vijaki za njegovo fiksiranje.

vrtni paviljon

vrtni paviljon

Vrtni paviljon nudi prostor za sproščanje in druženje s prijatelji

Pod vrtnim paviljonom oz. vrtnim nadstreškom boste lahko v poletni vročini uživali sončne dni na prostem, saj vam bo nudil dovolj sence, prav tako pa vas bo zaščitil pred morebitnimi nevihtami. Paviljoni za terase in vrtove so narejeni iz močnih in trpežnih konstrukcij, ki imajo dolgo življenjsko dobo ter prekriti s polikarbonatnimi ploščami, katere so praktično neuničljive. 

vrtni paviljon


Da bo vrtni nadstrešek popoln, mu dodajte prijetno razsvetljavo

Paviljon za teraso oz. vrtni nadstrešek lahko nadgradite s čudovitimi dodatki. Sistem žlebov je že vgrajen in omogoča enostavno zbiranja deževnice, katero lahko uporabite za zalivanje. Vgrajena so vodila namenjena zavesam ali mrežam proti komarjem. Poleti boste lahko brezskrbno posedali ob svečah, saj vas bodo mreže optimalno zaščitile pred nadležnimi žuželkami, imate pa tudi možnost nakupa svetilnega sistema, ki ga lahko dobite pri nas. Polikarbonatne plošče, s katerimi so prekriti vrtni paviljoni, so obdelane s posebnimi premazi ki nudijo senco, kljub temu pa prepuščajo dovolj naravne svetlobe, da boste lahko nemoteno prebirali knjige ali igrali karte s prijatelji. Tudi kakovostne mreže in zavese lahko najdete v naši ponudbi po konkurenčnih cenah. Le-te so izdelane iz vzdržljivih in trpežnih materialov, odpornih na sončne žarke. Modeli vrtnih nadstreškov in paviljonov za terase iz naše ponudbe se med seboj stilsko razlikujejo, zato razmislite, kateri bi bil pravi za vas. Na spletu si oglejte našo ponudbo paviljonov za teraso ter ostalih izdelkov in nas pokličite ali nam pišite za dodatne informacije.

vrtni paviljon