Odlične lastnosti in široka uporabnost polikarbonatnih plošč

Polikarbonat plošče se zaradi svojih odličnih lastnosti uporabljajo pri gradnji različnih objektov. Uporabimo jih lahko za gradnjo nadstreškov teras, bazenov ali nad vhodi, za gradnjo bencinskih postajališč ali skladišč. Uporabimo jih lahko tudi pri izdelavi toplih gred in rastlinjakov.

Polikarbonat plošče so narejene iz umetne snovi brezbarvnega videza. Sicer se pri višjih temperaturah lahko stopijo, vendar so težko vnetljive in zaradi tega zelo priljubljene. Fiziološko so neoporečne in obstojne tudi v vroči vodi. Polikarbonatne plošče prenašajo visoke temperaturne razlike - uporabljamo jih lahko od temperatur 100 stopinj pod lediščem pa vse do +135 stopinj Celzija.

montaža polikarbonatnih ploščpolikarbonat nadstreški

Kvalitetna in natančno opravljena montaža

V podjetju MS VISCOM d.o.o. vam nudimo kvalitetno in natančno montažo polikarbonatnih plošč. Njihova montaža je možna na nadstreških za avtomobile in bazene ter na drugih objektih. Večslojne polikarbonat plošče so odlična zamenjava za različne steklene kritine, zato vam priporočamo tudi montažo plošč v predelih rastlinjakov.

Ker so polikarbonat plošče lahke, je tudi strošek prevoza in montaže nižji. Dimenzije polikarbonat plošč v našem podjetju izberete vi. Vas zanima več? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o veliki ponudbi. Odločite se za montažo polikarbonat plošč in si uredite funkcionalni nadstrešek za avto, bazen ali vhod. Ker so polikarbonat plošče odporne na različne mehanske in vremenske vplive, vam bodo služile vrsto let. Povpraševanje nam lahko pošljete kar preko spleta in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. V primeru različnih vprašanj glede montaže polikarbonat plošč nas lahko pokličete tudi po telefonu. Z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vprašanja, ki se vam o polikarbonat plošči še zastavljajo. 

SUNLITE večslojne polikarbonatne plošče >>