Pošlji povpraševanje

Zimski vrt zagotavlja dodaten prostor za vse letne čase

Zimski vrt je priljubljena rešitev za vse tiste, ki obožujete naravo in imate radi svetle prostore, skozi katere lahko občudujete, kaj se dogaja zunaj, obenem pa želite občutiti svetlobo tudi v zimskih mesecih. Kakovosten zimski vrt je lahko narejen na terasi ali na balkonu z enostavno zasteklitvijo balkona s pomočjo polikarbonatnih plošč, ki so odporne proti vremenskim vplivom, obenem pa je konstrukcija narejena iz aluminija in je odporna proti rjavenju. V podjetju MS Viscom imamo dolgoletno tradicijo prodaje kakovostnih izdelkov iz polikarbonatnih plošč od rastlinjakov, nadstreškov za balkone in avtomobile pa do izjemno priljubljenih zimskih vrtov. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato je naše vodilo kakovost in verjamemo, da boste z našimi izdelki zadovoljni, obenem pa se trudimo, da našim strankam zagotavljamo ugodno ceno vseh izdelkov v ponudbi. Zimski vrtovi vam bodo pričarali prijetne dneve in mirne večere, kjer boste lahko v družbi vaših najdražjih uživali in se sprostili, ne glede na letni čas. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri, vam svetovali o pravilni postavitvi in povedali vse o tem, ali potrebujete gradbeno dovoljenje za postavitev zimskega vrta.


Zimski vrt


Zimski vrt iz kakovostnih polikarbonatnih plošč

Zimski vrt je rešitev, ki vam omogoča dodaten prostor v vašem in je izjemno blizu okolici, tako da jo lahko čutite in opazujete v vseh letnih časih, na varnem, v prijetnem zavetju z vašimi najbližjimi. Zimski vrt, ki je lahko postavljen na terasi ali balkonu je narejen iz polikarbonatnih plošč, ki so odporne proti vsem vremenskim razmeram, tako da ste lahko popolnoma mirni tako ob močnem deževju kot vročem soncu, saj se plošče ne poškodujejo in imajo dolgo življenjsko dobo. Zimski vrt je kristalno jasen in izjemno priljubljen akrilni stenski sistem, katerega prednost je, da je enostaven za čiščenje, obenem pa je prijetnega videza, kar pomeni, da se odlično vklopi z vašim domačim dizajnom in zunanjim okoljem in tako povezuje in združuje dom ter okolico. Izbirate lahko med zimskim vrtom na terasi, ki ima lahko izhod na vrt oiroma okolico vašega doma, kar ga naredi izjemno prijetnega, lahko pa se odločite tudi za zasteklitev balkona, kjer pridobite prostor za večerno druženje ali pa popoldansko lenarjenje v vseh letnih časih. Prostor je zaprt, lahko ga dodatno ogrevate, v kolikor želite in vaše življenje se bo z zimskim vrtom spremenilo na bolje, vaši najbližji pa bodo navdušeni nad novo pridobitvijo.


Zimski vrt je imun na škodljive UV žarke

Zimski vrtNe glede na to, ali živite v stanovanju ali hiši, vsakdo si želi stika z okolico, da pogleda skozi okno, kaj se dogaja zunaj, občuduje živali, v kolikor živi v naravi ali mestni vrvež v bolj urbanih središčih. Z opazovanjem okolice čutimo, da smo del nje in se nekako lažje identificiramo s krajem v katerem živimo, obenem pa je še vedno zimski vrt del naše hiše, zaprti prostor, ki ga lahko prilagajamo našim potrebam, višamo ali nižamo temepraturo ali pa si za več intime omislimo notranje ali zunanje žaluzije. Zimski vrt je narejen iz ojačane aluminijaste strukture in strešni polikarbonatnih panelov, ki so zaščiteni pred udarci in UV žarki ter visoko učinkovitih kristalno čistih stenskih panelov, ki so prav tako imuni na škodljive UV žarke, tako da je preživljanje prostega časa v zimskih vrtovih popolnoma varno. Postavitev zimskega vrta je izjemno enostavna, tako montaža kot tudi demontaža, ni potrebnega nobenega plezanja, ampak so vrata že predhodno sestavljena, ki se lahko odklepajo in zaklepajo od znotraj z glavnim ključem. Pomembno je, da se pred montažo prepričate, ali je površina tal popolnoma ravna ter pod kotom 90 stopinj glede na podporno steno.


Zasteklitev balkona po ugodni ceni

V podjetju MS Viscom imamo poleg zimskih vrtov na terasi na voljo tudi kakovostne zasteklitve balkona, ki so primerne predvsem za stanovanja v urbanih središčih, kjer se ne želite odpovedati balkonu, obenem pa vam primanjkuje prostora ali pa zgolj želite uživati na svetlem tudi v zimskih mesecih. Izbirate lahko med kakovostnimi zasteklitvami balkona, v kolikor pa je takšna rešitev preveč radikalna za vas, imamo na voljo tudi samo balkonske nadstreške. Balkonski nadtreški omogočajo uživanje na balkonu tudi ob morebitnih padavinah, a za razliko od zasteklitve balkona ne gre za zaprt prostor in temu primerno uravnavane temperature. Ne glede na izbiro smo prepričani, da boste nad našimi izdelki navdušeni, saj so narejeni iz kakovostnega polikarbonata, ki je odporen na udarce in vremenske vplive, ima dolgo življenjsko dobo, vi pa boste mirno in udobno živeli v vašem domu. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri, vam svetovali o prednostih posameznih izdelkov in naredili vse, da boste z nami in našimi storitvami zadovoljni. V kolikor želite tudi v hladnejših mesecih izkoristiti balkon ali teraso sta zimski vrt ali zasteklitev balkona pravi rešitvi za vas.