Kovinski nadstreški za teraso- privoščite si teraso, na kateri boste uživali

Kovinski nadstreški za teraso so izjemno eleganten arhitekturni element, ki dopolni videz celotne hiše. Načeloma jih večkrat priporočimo pri gradnji modernih hiš, zaradi na splošno bolj sodobnega izgleda celotnega objekta. Prav tako so tudi kovinski nadstreški za avto primerni za vse vrste in sloge hiš. Preverite našo ponudbo različnih vrst kritin in se odločite bodisi za kovinski nadstrešek za avto, zimski vrt ali kaj drugega.


strehe za terase


Kritina kovinskega nadstreška za teraso

Ko govorimo o kovinskih nadstreških za teraso ali avto, navadno govorimo o kritini iz polikarbonatnih plošč. Poznamo tudi steklene plošče za strehe za teraso, vendar pa se te precej ogrejejo in so v primerjavi s polikarbonatnimi ploščami dražje in dajejo občutek steklenjaka.

V preteklosti se je npr. za kovinske nadstreške za avto pogosto uporabljalo salonitke

, ki pa so vsebovale strupena azbestna vlakna. Polikarbonatne plošče so za prekrivanje kovinskih nadstreškov za teraso izjemno priljubljene zaradi majhne teže, velike udarne trdnosti, dobre prepustnosti svetlobe, strukturne trpežnosti, pa tudi odpornosti proti UV žarkom, vremenskim vplivom in vsem vrstam sevanja.

Ponujamo več različnih vrst plošč - od eno do večslojnih plošč, valovite, barvne in še več.


polikarbonatne strehe


Polepšajte teraso z elegantno streho za teraso

Kovinski nadstreški za teraso so izredno popularni zaradi lahke in hitre montaže, hkrati pa so tudi izjemno elegantni in moderni. Strehe za teraso lahko izvedemo v dveh oblikah in sicer kot samostoječ kovinski nadstrešek za teraso ali kot naslonjene na sosednji objekt, največkrat hišo. Odločitev je odvisna od vas in vaših želja ter omejitev s prostorom.

Strehe za terase so izjemno odporne na vse vremenske in ostale pogoje, zato vam bo kovinski nadstrešek za teraso služil še vrsto let po nakupu. Konstrukcija je izdelana iz trpežnega sivega, prašno premazanega okvirja, ki je odporen proti koroziji ter povezovalnikov iz galvaniziranega jekla. Polikarbonatne plošče so prav tako obstojne in prilagojene na klimo našega območja, zato plošč pozimi ni treba odstranjevati in hraniti ločeno. Ker so UV odporne, ne bodo postale rumene, ampak bodo ostale večno prozorne.

Naši kovinski nadstreški za terase imajo od 5 do 10 let garancije, kar priča o tem, da smo o svojih izdelkih in njihovi kvaliteti maksimalno prepričani.


Zavarujte svoj avtomobil s kovinskim nadstreškom za avto

Poleg nepremičnin ljudje navadno največ denarja porabimo za avtomobil. Da pa vas ne bo skrbelo zanj ob vsakem poletnem nalivu, si zagotovite elegantne in kvalitetne kovinske nadstreške za avto. Avto bo tako zavarovan pred dežjem, točo in snegom, pozimi pa avta ne bo potrebno predhodno ogrevati, da se steklo odtali.

Kovinski nadstrešek za avto je izredno preprost za vzdrževanje, hkrati pa je obstojen v različnim vremenskih razmerah. Ker je nadstrešek kovinski, ta ne gnije, ne rjavi ipd., torej je njegovo vzdrževanje lahko in preprosto.


kovinski nadstrešek za avto


Streha za teraso s pleksi steklom po meri

Za kritje kovinskega nastreška za teraso pa vam ponujamo tudi kritje s pleksi steklom po meri. Ta material je manj obstojen na UV žarke in vremenske ujme, je pa finančno ugodnejša alternativa. Za specifične dimenzije strehe ali drugih elementov je tako primerna uporaba pleksi stekla po meri, da bo ta maksimalno ustrezal namenjeni niši. Odločitev, katero streho za teraso izbrati, je v končni fazi zgolj vaša.


Trendi kovinskih nadstreškov za teraso

Kot v modi, avtomobilski industriji in povsod drugje, je tudi arhitektura, gradbeništvo in ostalo povezano s stalnimi spremembami. Če se je deset let nazaj zidalo kamine in letne kuhinje, je danes večji poudarek na keramičnih žarih in elegantni kovinski strehi za teraso.

Poleg odprtih streh za terase pa so popularni tudi zimski vrtovi, ki so bolj uporabni v hladnih mesecih. V zimski vrt lahko namreč postavite vse vaše najljubše rastline, da bodo preživele zimo, vi pa zasneženo pokrajino opazujete z dobro knjigo v roki.


zimski vrtovi