Toplotna črpalka zrak voda - cena je, v primerjavi z drugimi črpalkami, najugodnejša


Toplotna črpalka zrak voda je dostopna naložba, saj je cena, v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami (voda-voda, zemlja-voda) najugodnejša. Delovanje toplotne črpalke zrak voda (cenik preverite na naši spletni strani) je ekološko in ekonomično. Kar tri četrtine energije pridobi iz brezplačnih obnovljivih energijskih virov. Hkrati njena vgradnja ne predstavlja visokih stroškov, njeno delovanje pa omogoča tudi za polovico manjše stroške ogrevanja v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi.


Cena toplotne črpalke zrak voda, naj ne bo edini kriterij pri izbiri


toplotna črpalka zrak voda cenaNajsodobnejši dosežek na področju ogrevanja je toplotna črpalka zrak voda. Cena je dostopna, možno pa jo je uporabljati v obstoječih objektih ali novogradnjah in jo priklopiti na ogrevalne sistemi s talnim gretjem ali radiatorji. Za pridobivanje energije, potrebne za ogrevanje vode, toplotna črpalka zrak voda, izkorišča toploto zraka, cena zraka pa je brezplačna. Črpalka je nameščena na grelnik vode, ki ogreje tudi do 1400 litrov na dan, ob tem pa porabi trikrat manj električne energije kot klasični grelci. Cene toplotne črpalke zrak voda se gibljejo med 3000 in 8000 evri. A toplotna črpalka zrak voda prinaša številne prednosti, ki odtehtajo nekoliko višjo ceno, to so:

  • manjši stroški v primerjavi s klasičnimi ogrevalnimi sistemi,
  • relativno stabilne in nizke cene električne energije,
  • uporaba obnovljivih in brezplačnih naravnih virov,
  • visok izkoristek.

VEČ O SANITARNIH TOPLOTNIH ČRPALKAH TUKAJ!

Delovanje toplotne črpalke zrak voda je, posebno v manj milejših podnebjih, priporočljivo kombinirati z drugimi viri toplote, čeprav najsodobnejše črpalke omogočajo ogrevanje tudi pri zelo nizkih temperaturah, do - 20°C, lahko izgubijo del svoje učinkovitosti.

toplotna črpalka zrak voda


Toplotna črpalka zrak voda - spletna cena sedaj na voljo s 15 % popusta na vse modele


Cena toplotne črpalke zrak voda je običajno nekoliko višja od ostalih ogrevalnih sistemov, vendar pa gre za dolgoročno naložbo, ki se bo, zaradi opaznega prihranka pri ogrevanju, povrnila v le nekaj letih. Zavedamo se, da cena toplotne črpalke zrak voda ali voda voda predstavlja precejšnjo finančno investicijo, zato smo v spletni trgovini pripravili posebni 15 % popust na vse toplotne črpalke zrak voda (redna in spletna cena sta navedeni ob izdelku). Nudimo vam tudi možnost nakupa na obroke, vsaka naša toplotna črpalka zrak voda, pa izpolnjuje tudi pogoje za pridobitev subvencije Eko sklada. Cena je tako še ugodnejša. Pošljite nam povpraševanje, upoštevajoč vaše zahteve in želje bomo za vas pripravili najboljšo ponudbo, za več informacij pa lahko obiščete tudi našo spletno stran: www.iblo.si