Toplotna črpalka zagotavlja tople in prijetno prostore

Toplotna črpalka je energetsko najučinkovitejši način ogrevanja prostorov v stanovanju ali hiši, za delovanje pa izkorišča obnovljive vire iz okolice, s čimer zagotavlja velik prihranek pri energiji in posledično pri nizkih stroških ogrevanja. V podjetju Iblo imamo ogromno izkušenj s toplotnimi črpalkami in zavedamo se, da so topli, udobni in prijetni prostori v hladnih zimskih mesecih izjemno pomembni za prijetno druženje z vašimi najbližjimi, zato zagotavljamo kakovostno toplotne črpalke za ogrevanje po ugodni ceni. Toplotne črpalke vse bolj pridobivajo na popularnosti saj vse več ljudi prepoznava prednosti takšnega načina ogrevanja, obenem pa jih navdušuje predvsem cena črpalke in ogrevanja. Cena toplotne črpalke je odvisna od tega, kako močno napravo želite in katero različico, ne glede na izbiro pa vam zagotavljamo znaten prihranek pri energiji in stroških ter enostavno in poceni montažo. Prepričani smo, da vas bodo naše toplotne črpalke navdušile.

Toplotna črpalka izkorišča obnovljive vire iz okolice

V času, ko je na vseh področjih izjemno pomembno, da delujemo ekološko in skrbimo za naravo, je uporaba obnovljivih virov pomemben del našega življenja in nič drugače ni pri ogrevanju. Toplotne črpalke za ogrevanje prostorov uporabljajo obnovljive vire iz okolice, kot so zrak, voda in zemlja s pomočjo katerih dobijo potrebno energijo, ki jo potem pretvorijo v toploto za ogrevanje posameznih prostorov ali celotne hiše. Pomembna lasnost obnovljivih virov je, kot že ime pove, da se vseskozi obnavljajo, s tem ne škodujemo naravi in posameznim virom, enako pomembno pa je tudi to, da so te viri popolnoma zastonj, s čimer boste privarčevali pri energiji in posledično pri mesečnih stroških ogrevanja. Toplotna črpalka iz obnovljivih virov vzame kar 75% zahtevane energije, kar pomeni, da morate plačati le še 25%, tako da resnično lahko znižate stroške ogrevanja v primerjavi z ostalimi viri ogrevanja kot sta kurilno olje in plin. Delovanje toplotne črpalke je izjemno enostavno in učinkovito, zato smo prepričani, da boste nad njo navdušeni.

prihranek toplotne črpale

Delovanje toplotne črpalke je izjemno učinkovito


Kako deluje toplotna črpalka, je vprašanje, ki ga pogosto dobimo na naš naslov, zato je pomembno vedeti, da je delovanje toplotne črpalke pogojeno z obnovljivimi viri iz okolice, ki zagotavljajo potrebno energijo. Toplotna črpalka energijo iz okolja shrani, doda manjkajočo električno energijo in dvigne temperaturo na določeno raven, ki jo želimo ter prenese toploto v ogrevalni sistem, ki zagotavlja tople prostore. Delovanje toplotne črpalke je izjemno učinkovito, saj boste tudi v najbolj mrzlih zimskih mesecih imeli prijetne in tople prostore, kjer se boste lahko posvetili delu ali preživljali čas z vašimi najdražjimi. V kolikor imate doma torej še vedno stari ogrevalni sistem, je smiselno razmisliti o zamenjavi in ga nadomestiti z vgradnjo toplotne črpalke, ki zagotavlja nizke stroške ogrevanja. Črpalko lahko priključimo na radiatorje ali talno gretje, vgradimo jo lahko v nove ali že obstoječe objekte, brez da pretirano posegamo v stavbo. Zagotavljamo vam kakovostno delovanje toplotne črpalke in velik prihranek pri energiji.

toplotne črpalke

Toplotne črpalke kmalu povrnejo investicijo

Toplotna črpalka je pomemben del vsakega objekta, saj zagotavlja dobro ogrevane prostore in udobno življenje, zato je nujno, da poskrbite za kakovostno ogrevanje vaše hiše. Investicija v toplotno črpalko je na začetku res nekoliko višja, a se vam zaradi nižjih stroškov ogrevanja povrne v približno treh letih, od takrat naprej pa lahko mesečni denar, ki ga privarčujete zaradi zastonj energije porabite za kakšno drugo stvar. V podjetju Iblo se zavedamo, da je cena izjemno pomembna stvar pri odločitvi, ali boste neko stvar kupili ali ne, a želimo obenem nuditi produkte, ki so kakovostni in bodo imeli dolgo življenjsko dobo. Obiščite naše podjetje in si izberite kakovostno toplotno črpalko, ne glede na izbiro pa smo prepričani, da vas bo navdušila.

CENA TOPLOTNE ČRPALKE