Zelene stene - čudovita vertikalna zelena stena

Zelene stene Zelene stene so odličen in sodoben način za okrasitev prostora, hkrati pa z njimi v prostor vnesemo pridih narave. Uporabimo jih lahko na stenah v stanovanju ali pa z njihovo pomočjo okrasimo tudi balkon oziroma teraso. Na voljo so vam tudi v podjetju Humko, v katerem se posvečamo sodobnim trendom na področju vzgoje rastlin, hortikulture in zelene infrastrukture. Humkova vertikalna zelena stena je namenjena sajenju vam najbolj priljubljenih rastlin, zdravilnih rastlin ali zelišč, ki jih boste vedno imeli na dosegu roke. Steno je mogoče kombinirati z različnimi okvirji in dekorativnimi policami. Okvir je izdelan iz brušenega lesa, MDF plošč ali nerjavečega jekla. Plošče so izdelane iz ABS materiala v različnih barvah. Si tudi vi že dolgo želite svoje zelene stene? Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo, zato nas lahko kadarkoli kontaktirate s pomočjo kontaktnih podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Z veseljem vam bomo svetovali tudi o ozelenitvi stene.

PRODAJA ZEMLJE ZA VRT

Vertikalna zelena stena

Vertikalna zelena stena je idealen okras v trendovsko urejenem prostoru, v katerega bo dodala tudi osebno noto. Ogromna prednost je, ker lahko vanje posadimo tiste rastline, ki so nam najbolj všeč. Vas zanima nakup zelene stene? Vabimo vas k ogledu spletne strani podjetja Humko, katerega začetki segajo v leto 1985. Ker vam nudimo mnogo več, kot samo vertikalno zeleno steno vam svetujemo, da preverite našo celotno ponudbo, ki jo odlikuje visoka kvaliteta izdelkov in ugodne cene. Zelena stena vrt lahko krasi tudi vaš dom, zato nikar ne odlašajte - oglejte si ponudbo sten, s katerimi boste prostor napolnili z občutkom svežine. Počutili se boste kot v naravi. Stena je primerna tako za notranje, kot tudi za zunanje prostore. Imate dodatne informacije? Brez skrbi - kontaktirajte nas!

vertikalna zelena stena

Zelene stene v vašem domu

Zelene stene lahko v domu uporabimo na različne načine in ne le v namen dekoracije prostora. Ali ste morda pomislili, da bi s pomočjo zelene stene ločili dva različna prostora? Ta čudovita zamisel vam bo zagotovo všeč! Odločite se za zelene stene v stanovanjuin si pričarajte svoj vrt v lastnem domu! Za morebitne dodatne informacije smo vam v podjetju Humko na voljo kadarkoli. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Preberite več tukaj:http://humko.si/

Zelene stene