Ekstenzivna ozelenitev - enostavna in zelo priljubljena

Ekstenzivna ozelenitev je zaradi svoje enostavnosti zelo priljubljena. Ne moremo pa tudi mimo enostavnega vzdrževanja in nizke cene ekstenzivne zazelenitve strehe. Ekstenzivna zazelenitev je izjemno zanimiva za različne nadstreške, ki bodo tako hkrati pridobili na estetskem videzu in ekološki vrednosti.

Ekstenzivna zelena streha

Ekstenzivna ozelenitev je primerna za vse vrste streh

Ekstenzivna ozelenitev je ekološko smiselna in je primerna tako za ravne strehe kot tudi za strehe z naklonom. Strošek ekstenzivne zazelenitve je zmeren, vzdrževanje pa je minimalno. Če se odločimo za ekstenzivno ozelenitev najprej potrebujemo okrog 10-20cm substrata in nizke rastline oz. travo. Pomembno je, da so rastline odporne na sušo.

VEČ O ZELENIH STREHAH

Ekstenzivna zelena streha - odlična toplotna izolacija

Ekstenzivna zelena streha pa ne predstavlja le čudovitega estetskega videza, pač pa nudi tudi različne pozitivne mehanske lastnosti. Med drugim nudi odlično toplotno izolacijo. V primeru, da se odločimo za ekstenzivno ozelenitev ravne strehe, moramo biti pozorni tudi na to, da streho opremimo z zadostno in predvsem s kvalitetno hidroizolacijo.

Obiščite nas v podjetju Humko d.o.o. Bled in se prepričajte o kvalitetnih učinkih ekstenzivne ozelenitve

Ekstenzivna ozelenitevV podjetju Humko d.o.o. Bled se z ekstenzivno zazelenitvijo streh ukvarjamo že vrsto let. Pokličite nas po telefonu in se pozanimajte o ekstenzivnih zelenih strehah, ki vam jih ponujamo pri nas. Povpraševanje nam lahko pošljete tudi po e-mail naslovu. Odgovorili vam bomo hitro in natančno. Seveda pa bomo veseli tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kvaliteti materialov s katerimi ekstenzivno ozelenitev streh opravljamo, prepričate sami. Povprašate nas lahko tudi o drugih stvareh, ki se vam v zvezi z ekstenzivno zazelenitvijo še zastavljajo. Na vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili in vam tako pomagali do pravilne odločitve za vas in vaš dom. Preberite več na naši spletni strani: http://humko.si/zelene-strehe/