Vrtnarjenje in oblikovanje vrtov

Vrtnarjenje imamo v podjetju Humko »v malem prstu«, saj se z njim ukvarjamo že vse od leta 1985. Zatem smo naše dejavnosti le še nadgrajevali, zato vam lahko danes ponudimo pester program, ki vključuje tudi lastne produkte in usluge, ki jih našim strankam z veseljem nudimo. Se tudi vi navdušujete nad vrtnarjenjem? Potem je spletna stran našega podjetja pravi naslov za vas, saj boste na njej našli vse, kar potrebujete za oblikovanje vrtov. Pred nakupom vam z veseljem priskočimo na pomoč in vam svetujemo na podlagi pridobljenih izkušenj. Tuje nam ni niti urbano vrtičkanje, zato nas lahko brezskrbno povprašate tudi o njem. Vljudno vabljeni na našo spletno stran!

GNOJILO ZA VRT - HUMKO D.O.O.

Oblikovanje vrtov


Oblikovanje vrtov ni preprosto, vendar pa nam z nekaj triki in nasveti lahko uspe vzgojiti čudovit vrt. Zaupamo vam jih lahko tudi v podjetju Humko! Vabimo vas k ogledu naše spletne strani, na kateri boste našli več informacij o vrtnarjenju in oblikovanju vrtov, našli boste pa tudi kontaktne podatke, s pomočjo katerih nas lahko kontaktirate. Vas zanimajo urbani vrtovi? Tudi v tem primeru smo pravi naslov za vas.

oblikovanje vrtovvrtnarjenje

Vrtnarjenje in vse, kar potrebujete zanj

V podjetju Humko vam nudimo vse, kar potrebujete za vrtnarjenje, postregli pa vam bomo tudi s številnimi uporabnimi nasveti. Preverite tudi naše okrasne rastline za vrt, zagotovo vam ne bo žal! Za vse dodatne informacije o vrtnarjenju nas čimprej kontaktirajte! Na spletni strani podjetja Humko ste vedno dobrodošli!