Zelenastreha: cena ravne zelene strehe


Zelena streha: cena ekstenzivno ozelenjene ravne zelene strehe se giblje od 30 € do 65 € za m2 zelene strehe. Cena se oblikuje glede na površino strehe in izbrani sistem zelene strehe. Sestava in število slojev, ki jih zahteva izbrana zelena streha, rastline in način izvedbe so na voljo v različnih cenovnih razredih. Ekstenzivna zazelenitev je možna tudi s sistemom predpripravljenih rastlin - polaganjem ekstenzivne preproge, po sistemu »takoj zelena streha«. Cena za takojšnjo, popolno in trajno ozelenitev je konkurenčna.

zelene strehe cena

Dodatna zvočna izolacija je zelena streha: cena je ugodna!

Peti sloj fasade je tudi zelena streha. Sestava nepohodne ekstenzivne zazelenitve: v prvi fazi se položi sloj filca, ki akumulira vodo in zagotavlja preživetje rastlin v suhem vremenu. Druga faza je zelena streha: rastline, ki so predpripravljene, v obliki zelene preproge, se položijo na podlago. Sledi gnojenje zazelenitve, ter zalivanje. Samo v prvih treh tednih poteka obvezno zalivanje zelene strehe. Cena projekta je ugodna, ker kasnejše vzdrževanje praktično ni potrebno.

STOPITE V KONTAKT Z NAMI

Vrtnarjenje: urejanje vrtov in zelena arhitektura

Zelena arhitektura je sodobna disciplina, ki vključuje urbano zazelenitev streh in sodobne vetrikalne zazelenitve. Tudi pri nas postaja vse bolj priljubljen projekt zelena streha. Cena ekstenzivne zazelenitve je ugodna, saj prihranki in številne druge prednosti hitro odtehtajo investicijo. Predvsem večstanovanjski objekti in zgradbe v urbanih središčih se odločajo za zelene strehe. Cena klasične ravne strehe z ekstenzivno vegetacijo se giblje med 30 € in 75 € za m2. To je hkrati tudi najcenejša zelena streha. Cena je odvisna tudi od površine, izbranega sistema in posameznega izvajalca.

V NAŠI PONUDBI TUDI GNOJILO ZA VRT

Izbira zelene strehe: cena projekta bo odvisna od vrste in sistema ozelenitve

Najcenejša možnost je ekstenzivna zelena streha. Cena pri podjetju Humko d.o.o. je izredno ugodna, stroškov z vzdrževanjem pa praktično ni. Nekoliko dražja različica so pohodne, intenzivno zelene strehe. Cena investicije vključuje stroške vzdrževanja, prednost pa je uporabnost streh, na katerih je mogoče urediti tudi prostor za počitek, šport in igro.

cene zelene strehe Humko