Mineralno gnojilo za gnojenje trate - da bodo rastline zdrave in močne

Mineralno gnojilo je ključnega pomena za ohranjanje zdravih in močnih rastlin, saj vsebuje snovi, ki jih rastlina nujno potrebuje za svoj razvoj. Če želimo vzdrževati lepo in zeleno trato, se gnojenju trate nikakor ne moremo izogniti. Z rednim vzdrževanjem poskrbimo za zdravo trato, ki se ne bo posušila, izognemo pa se tudi nastajanju predelov, kjer trava ne raste. Pomena vzdrževanja trate se zavedamo tudi v podjetju Humko, zato smo v naši ponudbi pripravili različne tipe gnojil, glede na njihovo sestavo. Gnojenja pa ne potrebuje samo trata, temveč tudi druge rastline. Gnojenje sadnega drevja je pomembno predvsem v okolici mladih sadik, saj jim s tem zagotovimo normalne pogoje za rast. Mineralno gnojilo najdete tudi v naši ponudbi, ki jo lahko preverite na spletni strani.

VEČ INFORMACIJ O GNOJENJU SADNIH DREVES - HUMKO

Gnojenje trate spomladi in poleti

Gnojenja trate se moramo lotiti spomladi in v poletnih mesecih. Uporabimo lahko gnojilo s počasnim sproščanjem, ki vsebuje visok delež organskih snovi. Za normalen razvoj rastlin je še posebej pomembna prisotnost žvepla, ki sodeluje pri proizvodnji listne mase. Z mineralnim gnojilom bo vaša trava vedno zelena. Poiščete ga lahko tudi v ponudbi podjetja Humko. Tudi sami smo prepričani, da sta organsko gnojilo in redno vzdrževanje trate ključnega pomena za doseganje popolne zelenice. Dosezite jo tudi vi - z rednim gnojenjem trate.

Več o gnojilih za vrt:https://www.vsi.si/humko/gnojilo-za-vrt

Mineralno gnojilo ima številne prednosti uporabe

Uporaba mineralnega gnojila preprečuje neenakomerno rast trave. Ne pozabimo pa tudi na naš vrt. Če si želimo bogatih in okusnih pridelkov, moramo poskrbeti tudi za kvaliteto zemlje. V naši ponudbi boste našli tudi gnojilo za paradižnik. Če želite izvedeti več o gnojenju in o uporabi mineralnega gnojila, se obrnite na strokovnjake v podjetju Humko, ki bodo svoje izkušnje z veseljem delili z vami!

mineralno gnojilognojenje trate