Zelene strehe nudijo naravni videz po ugodni ceni


Zelene strehe cenaPodjetje Humko d.o.o., ki deluje na Bledu, se ukvarja s svetovanjem, vrtnarjenjem in malim vrtičkarjem, še posebej pa smo poznani po patentu zelenih sten, ki so ga začeli razvijati leta 2000 in zelenih streh, ki so na voljo po ugodni ceni. Izdelava zelene strehe pripomore k čistejšemu zraku, naravnemu videzu, saj gre za ravno zeleno streho, obenem pa zmanjša hrup in podaljšuje življenjsko dobo strehe. Sestava zelene strehe je enaka tako za ekstenzivno kot intenzivno zeleno streho, le da je pri intenzivni debelejša plast substrata. V kolikor vas zanima zelena streha, si na ceniku naše spletne strani:http://humko.si/zelena-arhitektura/ poglejte cene in nas kontaktirajte za izdelavo zelene strehe.


Zelene strehe so prihodnost arhitekture - za ceno poglejte cenik


Cena zelene strehe je odvisna od površine in vrste rastlin, ki so posajene. V osnovi zelene strehe delimo na ekstenzivne in intenzivne zazelenitve, ki so v našem podjetju na voljo po ugodni ceni. Gre za ravne zelene strehe, s to razliko, da so ekstenzivne strehe prekrite s tanko plastjo humusa, kjer rastejo bolj odporne rastline, medtem ko je pri intezivni zeleni strehi plast substrata debelejša in omogoča zasaditev grmovnic in manjših dreves, s tem pa tudi nekoliko višjo ceno. Zelene strehe omogočajo čistejši zrak, so prijazne do okolja, zadržujejo hrup in deževnico obenem pa podaljšajo življenjsko dobo strehe in imajo ugodno ceno.

PREVERITE TUDI ZELENE STENE


Izdelava zelene strehe - lastna linija gnojil in substratov


V podjetju Humko nudimo izdelavo zelenih streh, ki bodo polepšale vaš dom in ga naredile okolju prijaznega. Sestava zelenih streh je iz posebnih mineralnih substratov iz lastne linije podjetja Humko, obenem pa lahko izbirate med hobi in profesionalnimi gnojili. Ko boste preverili cene in se odločili kakšno zeleno streho bi želeli, bomo poskrbeli, da bo izdelava zelene strehe hitra in učinkovita. Podjetje Humko je tukaj za vas in prepričani smo, da boste z našimi zelenimi strehami izjemno zadovoljni.

izdelava zelene strehe