Vrtnarjenje - nasveti in izdelki za sanjski vrt


Podjetje Humko d.o.o, ki deluje na Bledu se že več kot 30 let ukvarja s svetovanjem vrtnarjem in malim vrtičkarjem ter prodajo izdelkov za vrtnarjenje. Posvečamo se sodobnim trendom na področju vzgoje rastlin, hortikulture in zelene infrastrukture ter se zavedamo pomena ekološkega vrtnarjenja. Vrtnarija je vse bolj priljubljena, saj smo se začeli zavedati dejstva, da je doma pridelana zelenjava najboljša in obenem najbolj zdrava, zato je vrtnarstvo izjemno priljubljen del preživljanja prostega časa. V podjetju Humko nudimo različne nasvete za vrtnarjenje, od tega katero gnojilo ali substrat izbrati do tega, kdaj posaditi kakšno zelenjavo ali rožo.

vrtnarija


Vrtnarjenje - za dobro solato izberite substrate in gnojila Humko


Imate pred hišo ali stanovanjem vrt in se ljubiteljsko ukvarjate z vrtnarjenjem? V kolikor je odgovor da, ste na pravi spletni strani. Podjetje Humko se že od svojega nastanka ukvarja s svetovanjem o vrtnarstvu in prodajo izdelkov, ki jih sedaj poleg Slovenije izvažamo tudi na Hrvaško. Ponosni smo na lastno linijo hobi in profesionalnih gnojil ter mineralnih substratov za vrtnarjenje. Pri vrtnariji je izjemno pomembno, da izberete pravi substrat, zato vam bodo strokovnjaki v podjetju z veseljem priskočili na pomoč in vam svetovali o pravilni izbiri. Poleg substratov nudimo tudi kvalitetna gnojila za zelenjavni in sadni vrt.

VEČ O GNOJILU ZA VRT

Vrtnarija je primerna za vsakogar


VrtnarjenjeBi se radi ukvarjali z vrtnarijo, pa ne veste, ali imate znanje? Naj vas potolažimo, vrtnarija je stvar, s katero se lahko ukvarja praktično vsak. Seveda je potrebno nekaj znanja o osnovnih zakonitostih, kdaj se seje, kako se pripravi zemljo in kako se gnoji, a v kolikor vas zanima vrtnarjenje, vam z veseljem priskočimo na pomoč z nasveti za vrtnarjenje. V našem podjetju se zavedamo pomena ekološkega vrtnarjenja in upamo da bomo takšno vrtnarjenje prenesli tudi na vas. Obiščite nas ali pa nas kontaktirajte po telefonu ali elektronski pošti. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://humko.si/urbano-vrtnarjenje/