Vertikalna zelena stena - estetski videz in druge pozitivne lastnosti

zelena stenaVertikalna zelena stena je v modernih gradnjah vse bolj popularna. Zraven estetskega videza prinaša tudi veliko drugih pozitivnih lastnosti - vertikalna zelena stena služi kot odličen izolator in tako prostor ščiti pred izgubljanjem toplote pozimi in pred vdorom toplote poleti. Prav tako samo steno ščiti pred mehanskimi in vremenskimi vplivi. Znanstveno je dokazano, da zelena stena pripomore k boljšemu počutju ljudi in tudi k boljšemu zdravju. Zagotavlja bolj čist zrak ter nudi prostor številnim živalim. Pozabiti pa ne smemo niti na to, da nam vertikalna zelena stena omogoča pridelavo zelenjave in začimb, ki jih vsako gospodinjstvo nujno potrebuje.

Večleten razvoj zelenih sten je pripeljal do edinstvenih in kakovostnih izdelkov

V podjetju Humko d.o.o. Bled se z razvojem zelenih sten ukvarjamo vrsto let in smo veliko svojih sredstev vložili v raziskave ter vam tako dan danes zagotavljamo izjemno kvalitetno vertikalno zeleno steno, ki je odporna na vremenske in mehanske vplive, vaš dom pa bo zaščitila in mu hkrati dodala čudovito estetsko noto.

Vertikalna zelena stena

Cena zelene stene je ugodna

Vas zanima več o ceni zelene stene? Obiščite našo spletno stran, kjer se lahko o ponudbi in ceniku zelenih sten prepričate sami. Cene zelenih sten so ugodne, njihova izdelava pa je izjemno kvalitetna in natančna. Več preberite tukaj:http://humko.si/

PREBERITE VEČ O EKSTENZIVNI OZELENITVI

Zeleno steno lahko naročite kar preko spleta

Vertikalno zeleno steno lahko naročite kar preko spleta. Dostavimo jo kar se da hitro - navadno jo odpošljemo že na dan naročila. Če izdelka nimamo na zalogi, ga dostavimo v desetih dneh od dneva naročila. Seveda pa lahko izdelke kupite tudi v naši tovarni, kjer vam bo prijazna ekipa strokovnjakov svetovala pri izbiri in uporabi vertikalne zelene stene, povprašate pa nas lahko tudi o potrebnem vzdrževanju zelene stene.