Gnojenje trate z mineralnim gnojilom

Gnojenje trate ima velik pomen, ki ga žal prepogosto kar zanemarimo. Tudi trava za svojo rast potrebuje ustrezna hranila in pogoje, v katerih lahko uspeva. Imate tudi vi težave z rastjo vaše zelenice? V podjetju Humko se ukvarjamo s svetovanjem, vrtnarjenjem in malim vrtičkanjem. Z velikim veseljem vam bomo svetovali o gnojenju trate, zato vas vabimo k obisku naše spletne strani, na kateri boste našli tudi naše kontaktne podatke, na podlagi katerih nas lahko kontaktirate. Imate vprašanje o mineralnem gnojilu, pa ne najdete odgovora? Ne skrbite - povprašajte nas! Za vas smo pripravili tudi vse, kar potrebujete za gnojenje sadnega drevja. Veselimo se vašega obiska!

mineralno gnojilo

Mineralno gnojilo

Mineralno gnojilo vam nudimo tudi v podjetju Humko. Na voljo vam je kvalitetno univerzalno mineralno gnojilo, namenjeno gnojenju okrasnih rastlin, sadnega drevja, zelenjave in trate z izenačenim deležem dušika (N) in kalija (K). Vsebuje tudi vsa potrebna hranila za odporno in zdravo rast. Iščete primerno gnojilo za gnojenje trate, a niste povsem prepričani, katerega izbrati? Za dodatne informacije obiščite našo spletno stran. Nudimo vam tudi kvalitetno gnojilo za vrt po ugodni ceni.

gnojenje trave

Gnojenje trate

Kot smo omenili, gnojenja trate ne smemo kar zanemariti. V podjetju Humko vam bomo z veseljem ustrezno svetovali in pomagali pri izbiri pravih gnojil za vrtnarjenje, zato nas lahko brezskrbno kontaktirate. Poskrbite tudi vi za svojo trato - z gnojenjem trate! Vse dodatne informacije boste našli na spletni strani podjetja Humko.

VEČ O ZELENIH STREHAH