Ozelenjene strehe in sestava zelene strehe

Ozelenjene strehe niso namenjene le estetskemu videzu, temveč imajo tudi mnoge druge prednosti. Tako lahko takšna streha podaljšuje življenjsko dobo izolacije, hkrati pa navdušuje s svojim unikatnim videzom! Ozelenjene strehe vam nudimo tudi v podjetju Humko. Že več kot 20 let se ukvarjamo z zeleno arhitekturo -pričeli smo s pripravo substratov za zelene strehe in zelena parkirišča, nato smo pričeli s prodajo celotnih sistemov za ozelenitev streh in danes nudimo celotno paleto sistemov za strešne ozelenitve, ozelenitve sten, urbane saditve in notranje ozelenitve. Vas zanima sestava zelene strehe? Za vse dodatne informacije nas vabimo k ogledu naše spletne strani, lahko pa nas tudi kontaktirate. Vas zanimajo zelene ravne strehe? Tudi v tem primeru obiščite našo spletno stran!

ŠE VEČ O ZELENIH STREHAH

Zelena streha - sestava


Sestava zelene strehe je odvisna tudi od želja naših strank. V podjetju Humko vam nudimo več vrst zelenih streh, med drugimi tudi klasično zeleno steno. V kolikor se zanimate za nakup ozelenjene strehe vas prosimo, da nas v zvezi s tem tudi kontaktirate, saj bomo lahko le na podlagi vaših želja ugotovili, česa si želite in vam tako tudi ustrezno svetovali. Sestava zelene strehe vključuje več plasti, ki imajo različne namene. Za vsa vprašanja o ozelenjenih stenah smo vam na voljo.

ozelenjene strehezelena streha sestava

Ozelenjene strehe in ostala ponudba

Ozelenjene strehe predstavljajo le del ponudbe, ki smo jo pripravili za vas. Širšo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, glede sestave zelene strehe pa nas lahko tudi kadarkoli povprašate. Izdelava zelene strehe ni preprosta, vendar pa smo v podjetju Humko na tem področju pravi strokovnjaki, zato nam lahko zaupate!