vertikalna zelena stenaZelene stene - senzacija moderne arhitekture


Zelene stene dan danes postajajo vse večji hit v moderni arhitekturi. Ne samo, da fantastično izgledajo - zelene stene nam prinašajo tudi ogromno pozitivnih učinkov. Zelene stene pripomorejo k zmanjšanju hrupa, filtrirajo prah, zmanjšujejo učinke »toplotnih otokov« v urbanih mestih ter predstavljajo toplotno in mehansko zaščito dejanski steni. Pozabiti ne smemo niti na to, da zelene stene nudijo nova domovanja različnim živim bitjem. Predvsem pa so vertikalne zelene stene čudovite in se odlično podajo urbani okolici ali pa se zlijejo z naravo podeželja.


Vrsta let raziskav je privedla do kvalitetnih in tehnično dovršenih vertikalnih zelenih sten


V podjetju Humko d.o.o. Bled se z razvojem vertikalnih zelenih sten ukvarjamo že več let. Vertikalne stene, ki jih izdelamo, so kvalitetne in obstojne ter vam bodo ob pravilni namestitvi tako služile vrsto let. Zelene stene dokazano pozitivno učinkujejo na počutje ljudi. Zagotavljajo pa nam tudi možnost pridelave najnujnejše zelenjave in začimb, ki jih v vsakem gospodinjstvu potrebujemo.


Zelene steneNaročilo zelene stene je enostavno, dostava pa hitra in zanesljiva

V podjetju Humko d.o.o. Bled vam ponujamo večjo izbiro panel za zelene stene. Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi, podučite pa se lahko tudi o lastnostih vsakega posameznega izdelka. Izdelke lahko kupite kar v naši spletni trgovini. Ker nam je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, izdelke poskušamo čimhitreje odpremiti. Najpogosteje to naredimo že na dan naročila. Če izdelka ni na zalogi, vam ga dostavimo v 10 dneh. Pošiljanje poteka preko Pošte Slovenije. Seveda pa lahko izdelek kupite tudi v naši tovarni, kjer vam bo prijazna ekipa strokovnjakov svetovala tudi glede uporabe in vzdrževanja nabavljenega izdelka. Za več informacij obiščite našo spletno stran:http://humko.si/

PREVERITE TUDI GNOJILA ZA VRT


Pokličite nas po telefonu in nas povprašajte o vertihalnih zelenih stenah. Na vsa vaša vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili in vam tako pomagali do lažje izbire zelene stene za vrt. Zelene stene pa ni potrebno uporabljati le zunaj - pogosta je tudi namestitev vertikalne zelene stene v stanovanju. Odločite se za ozelenitev stene in naročite svojo steno še danes.