OzelenitevOzelenitev okolice doma - ostanimo v koraku s časom in pomagajmo k boljšemu okolju

Ozelenjevanje je dan danes v času vse več gradenj in vse več betona izjemno pomembno. V podjetju Humko d.o.o. Bled se tako ukvarjamo z različnimi možnostmi ozelenitev. Možnosti je res ogromno. Seveda se lahko odločite za klasično zelenico, vendar ponekod to ni dovolj ali pa zanjo - žal - enostavno ni prostora. V takšnih primerih se lahko odločite za ozelenjenje strehe ali za vertikalno ozelenitev sten.

Ozelenjenje strehe - veliko novega prostora za zabavo, druženje in počitek

Ozelenjenje strehe je vse bolj popularno sploh pri ravnih strehah saj z ekstenzivno ozelenitvijo pridobimo na prostoru, ki ga lahko izkoristimo za druženje s prijatelji in družino, igranje z otroci ali zgolj za počitek in sprostitev. Dobro je, da za ozelenitev strehe uporabljam rastline, ki so odporne na sušo, saj bodo tako tudi v vročih poletnih mesecih zelene.

PREBERITE VEČ O ZELENIH STENAH

Ozelenitev sten - ustvarite domač vrt

Ozelenite pa lahko tudi stene vaših objektov. Ozelenitev sten poteka z pomočjo tako imenovanih »zelenih sten«, ki pripomorejo k estetskosti stavbe, prav tako pa zidove ščitijo pred vremenskimi in mehanskimi vplivi, zagotavljajo toplotno izolacijo in služijo kot majhen vrt, na katerem lahko pridelamo zelišča in zelenjavo.

ozelenjenje strehe

Pozanimajte se o ozelenjenju streh in drugih objektov ter se odločite za naročilo

Vas zanima več o ozelenitvi? Obiščite nas in se pozanimajte o ozelenjenju streh in drugih objektov ter se odločite za ekstenzivno ozelenitev še danes. Ob prihodu v našo poslovalnico vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala kako najbolje ozeleniti okolico vašega doma. Preberite več tukaj:http://humko.si/ponudba/

V primeru vprašanj nas lahko pokličete tudi po telefonu ali pa nam vprašanja zastavite po e-pošti. Odgovorimo hitro in natančno ter vam tako pomagamo do hitrih rešitev in lažje odločitve.