Zelena strehaZelene strehe so vse bolj popularne

Zelene strehe so dan danes vse bolj popularne in zaželene. Kako ne bi bile, ko pa zraven estetskega videza prinesejo tudi ogromno drugih pozitivnih lastnosti.

Zelena streha nudi veliko pozitivnih lastnosti

V primeru ravne strehe, nam zelena streha predstavlja dodaten prostor, ki ga lahko izkoristimo za druženje s prijatelji, igranje z otroci ali pa zgolj za počitek in sprostitev.

Zelena streha zraven vsega naštetega zagotavlja tudi boljšo termoizolacijo objekta. Če se odločimo za izdelavo ravne strehe, moramo poskrbeti tudi za hidroizolacijo zelene strehe, saj je znano, da so ravne strehe podvržene zamakanju, seveda pa ga lahko s kvalitetno in natančno izdelano hidroizolacijo preprečimo.

zelene strehe cenaUgodna cena zelene strehe v podjetju Humko d.o.o. Bled

V podjetju Humko d.o.o. Bled vam ponujamo kvalitetno izdelavo zelene strehe po ugodni ceni. Odločite se lahko tako za ozelenitev ravne, kot tudi za ozelenitev poševne strehe. Izvedba zelenih streh pri nas je kakovostna in natančna, zelena streha pa je tako trajna. Cena zelene strehe pri nas je ugodna. Več o ceni zelene strehe najdete na naši spletni strani:http://humko.si/ponudba/

Se vam o zeleni strehi postavljajo vprašanja? - Pokličite nas!

Se vam o izvedbi zelene streha zastavljajo vprašanja? Pokličite nas ali pa nam svoje skrbi zaupajte po e-naslovu. Z veseljem vam bomo pomagali in odpravili dvome, ki se morebiti še pojavljajo.

VEČ O OZELENITVI

Prepričajte se o cenah zelenih streh v naši poslovalnici

Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kvaliteti materialov, ki jih pri izdelavi zelene strehe uporabljamo, prepričate sami. Ekipa strokovnjakov vam bo pomagala odgovoriti na vsa vprašanja, ki se vam morebiti še zastavljajo. Odločite se za ozelenitev strehe in pomagajte k boljšemu okolju ter kvalitetnejšemu življenju v objektu v katerem bivate. Cena zelene strehe je ugodna, kvaliteta pa visoka!