Gotovi parket ima že obdelano površino

Gotovi parket hrastGotovi parket je končno oljen ali lakiran, zato se pri polaganju izognemo izgubi časa z brušenjem, kitanjem in lakiranjem. Enostavno in hitro je gotovi parket mogoče položiti tudi po zaslugi klik sistema - utor se zaskoči v pero brez lepljenja. Po zaslugi večplastne strukture in elastičnosti površinske obdelave lahko gotovi parket položimo tudi na tla s talnim gretjem. Gotovi parketi so prava izbira za vse, ki želite hitro položeno in higiensko brezhibno talno oblogo. Navdušuje pa tudi nižja cena polaganja gotovega parketa.
Gotovi parketi so izdelani iz različnih vrst lesa. Med najbolj klasične vrste sodita bukev in jesen, najbolj priljubljen pa je seveda hrast.

Lamelni parket hrast - ugodna cena, trdnost in vzdržljivost

Lamelni parket hrast je zaradi svoje ugodne cene hrastovega parketa ter enostavne obnovitve tako pri nas kot tudi v Evropi še vedno pogosto talna obloga. Slikovita struktura lesa v mozaičnem vzorcu namreč popestri prostor in ga obenem naredi usklajenega in naravnega. Poleg najbolj poznanega mozaičnega veza so na voljo tudi čudovite izvedbe z modernim izgledom, kot so paralelni, angleški in toscana vez. Z vzorčnim polaganjem v obliki šahovnic, prepletenosti, vstavljanjem mozaikov ali s prostorskim uokvirjanjem lahko zadovoljimo pričakovanja še tako zahtevnega naročnika.
Ugodna cena hrasta pa ni edino kar odlikuje lamelni parket hrast, ampak je zanj značilna tudi izredna trdnost in vzdržljivost. Zato je lamelni parket hrast vzdržljiv tudi na mestih, ki so izpostavljena velikim obremenitvam. Gotovi parket bo navdušil vse, ki bi v svojem domu radi imeli kakovosten gotovi parket privlačnega videza.

Obiščite nas in si izberite svoj parket v zelo bogati paleti najrazličnejših vzorcev. Ne glede na to ali se boste odločili za lamelni parket beljen hrast ali hrast natur, boste dobili talno oblogo, ki navdušuje z edinstveno lepoto, toplino in domačnostjo lesa, prijaznostjo do okolja ter dolgo življenjsko dobo. Vabljeni.

Parket hrast natur