Beli parket domačega ponudnika Alpod

Slovensko podjetje Alpod s saloni v Ljubljani, Cerknici in Murski Soboti je edinstven ponudnik vrhunskega beljenega parketa iz hrasta in drugih talnih podlag svetovnih blagovnih znamk. Alpod je največji distributer lesenih talnih oblog v JV Evropi, njihovo široko ponudbo belega parketa pa si lahko ogledate v razstavnih salonih v Ljubljani, Murski Soboti in Cerknici. Dobavljajo zgolj najkvalitetnejše vrste belega parketa z vsega sveta, odlikuje pa jih tudi njihova ekološka neoporečnost. Hrastov parket,ki je del Alpodovega prodajnega programa, je v celoti izdelan iz naravnega lesa in, v primeru večslojnega prketa, zlepljen s pomočjo okolju prijaznih lepil.

Beli parket

Parket iz hrasta - trdnost, široko področje uporabe, kvaliteta

Hrastov parket odlikujeta stabilnost in odpornost, hkrati pa je primeren za raznovrstne namene, tako za vaš dom kot tudi za poslovne prostore. Bolj živahen izgled lahko dosežete z izbiro hrastovega parketa natur, vse popularnejši pa je tudi hrastov beljen parket. Naravne talne obloge bodo vašemu domu dale pristen pridih, hkrati pa bodoprijazne do okolja in vašega zdravja. Nakup parketa iz hrasta ni zgolj strošek, temveč investicija v prihodnost. Visokokakovostni materiali poskrbijo, da bo ta talna obloga vaš dom krasila še desetletja.

Beljen parket iz hrasta - nova popularna izbira

Vse več kupcev se te dni odloča za nakup belega parketa, ki ga Alpod ponuja v širokem obsegu. Beli parket je novost, ki sovpada s prav vsakim interierom v vašem domu. Čeprav je parket iz hrasta znan po svoji značilni rjavi barvi, pa je beli parketiz hrasta zanimiv prav zaradi možnosti mnogih kombinacij. Dolga življenjska doba, kompaktnost in možnost kombiniranja so beljen parket iz hrasta povzpeli pod sam vrh talnih oblog. Celotno ponudbo belega parketa podjetja Alpod, ki ponuja najobsežnejšo izbiro parketa iz hrasta, si lahko ogledate na naši spletni strani.Več informacij o beljenem parketu iz hrasta in vseh drugih vrstah vrhunskega parketa iz hrasta, lahko dobite s klicem na telefonsko številko 01 7071 400 ali preko elektronskega naslova info@alpod.si.

NA SPLETNO STRAN