Prodaja parketa Alpod po vsej Sloveniji

Alpod d.o.o. v svojih salonih parketa prodaja parket in druge visoko kakovostne talne obloge iz vsega sveta po najbolj ugodnih cenah. Poleg prodaje parketa podjetje ponuja tudi strokovno svetovanje, ogled in izmere na terenu, strokovno vgradnjo s pripravo podlage, garancijo na material in storitev ter poporodajno skrb za kupca. Galerijo parketa si lahko ogledate na njihovi pregledni spletni strani, kjer lahko stopite tudi v neposreden kontakt z njihovo ekipo strokovnjakov. O vsem kar vas zanima o izdelavi parketa, pa tudi o montaži in vzdrževanju parketa in drugih talnih podlag, se lahko obrnete na strokovnjake podjejta Alpod na njihovi spletni strani. Lahko pa jih pokličete tudi na telefonsko številko 01 7071 400.

Prodaja parketa

Saloni parketa na različnih lokacijah

V Sloveniji ima podjetje Alpod kar tri razstavne salone parketa; v Cerknici, Murski Soboti in Ljubljani. V salonih parketa vam bodo strokovnjaki svetovali, kakšna talna obloga je za vaše stanovanje ali poslovne prostore najbolj primerna. V salonih parketa Alpod se zavedajo, da je odločitev za novo talno oblogo zahtevna, zato se vsakemu kupcu posvetijo in mu nudijo svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj. Tako bo vaša odločitev za novo talno oblogo veliko lažja. Izdelava parketa, ki ga ponuja podjetje Alpod d.o.o. je kakovostna. Parket je izdelan iz posebej izbranega lesa pri vrhunskih svetovnih proizvajalcih talnih oblog. Izdelava vseh njihovih parketov je zato odlična, nakup pa predstavlja pametno investicijo v prihodnost.

Vrhunska izdelava parketa

Prav prodaja parketa je pri prodaji različnih vrst talnih oblog na samem vrhu lestvice. Ogromno ljudi še vedno prisega na to klasično in zanesljivo talno oblogo. Pri nakupih prevladujeta klasični masivni parket, veliko pozornosti pa kupci namenjajo tudi parketu na klik. Slednji omogoča izjemno lahko montažo, ki je veliko hitrejša. Prodaja parketa torej navkljub številnim novostim na tržišču ostaja uspešna, tako v Sloveniji kot tudi drugje. Novim talnim oblogam iz sodobnih materialov ostaja trajna prodajna uspešnica, saj je toplina lesa daje prostoru nenadomestljivo domačnost. Alpod prodaja parket v različnih izvedbah in kolekcijah, zato lahko prav vsak kupec najde nekaj zase.

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO STRAN