Parket oreh - popolna dekoracija vašega doma

Parket oreh je pri podjetju Alpod na izbiro v mnogih različicah. Parket oreh je s svojo značilno barvo in obliko več kot zgolj talna podlaga; je dekorativni element vašega doma. Kot je za parket značilno nasploh, je tudi parket oreh izjemno dekorativen. Za ceno in ostale podrobnosti pa se obrnite na strokovnjake (preko spletnega formularja na spletni straniali pa z obiskom enega izmed razstavnih salonov). V družini talnih podlag ima parket oreh izjemno bogato zgodovino in velja za prestižno ter zaupanja vredno izbiro.

Hrastov parket - klasika v mnogih odtenkih

Ljubitelji klasike lahko izberete klasičen hrastov parket v različnih odtenkih. Na voljo je tudi večslojni hrastov parket na klik za vse, ki želijo hitreje obnoviti svoje stanovanje. Hrastov parket je na voljo v različnih barvah, od svetlih naravnih odtenkov, do izrazito temnih, skoraj črnih barv. Alpod s parketi tako zagotavlja, da lahko prav vsak kupec gotovo najde hrastov parket po svojem okusu. Široka izbira pa olajša tudi kombiniranje različnega pohištva s talno podlago. Ena izmed mnogih ponudb hrastovega parketa je tudi parket hrast rustik, ki v zadnjem času postaja priljubljena izbira med vsemi generacijami kupcev. Parket hrast rustik je moderna različica priljubljenega klasičnega dizajna, ki se odlično poda tako sodobnemu kot retro pohištvu.

Parket oreh

Parket jesen - klik, barve in prijetna svežina

Parket jesen podjetje Alpod ponuja v različnih kolekcijah. Parket jesen je lahko masiven ali večslojen na klik spajanje (kar sicer ponuja številne prednosti, vključno z bistveno skrajšanim časom vgradnje). Pri Alpod je parket jesen na voljo v različnih barvnih odtenkih. Z odločitvijo za nakup parketa jesen boste prav gotovi zadovoljni, saj v dom prinaša specifično naravno vzdušje in prijetno svežino.

V podjetju Alpod poleg omenjenih vrst parketa ponujajo tudi gotovi parket oreh, ki bo s svojo toplo barvo in atraktivno teksturo zadovoljil še tako zahtevnega kupca. Parket oreh in druge vrste talnih podlag si lahko ogledate v razstavnih salonih Alpod v Ljubljani, Cerknici ali Murski Soboti.

VSE VRSTE PARKETOV V NAŠI PONUDBI