Laminat sivi in beli hrast za trdnost, razkošje in brezčasno eleganco

Laminat sivi hrastVelika konkurenca parketu so laminati oz. laminatni podi, ki so bolj odporni na obrabo, enostavnejši za polaganje in cenejši. Med največjo prednost pa se šteje to, da lahko takoj po polaganju po njih hodimo. Položimo jih lahko na obstoječo talno oblogo, ki je lahko lesena ali PVC obloga, keramika, linolej, cementni tlak. Pod laminat položimo pluto v roli kot zvočni in toplotni izolator.
Med najbolj priljubljenimi je hrastov laminat (sivi, beli hrast), saj je hrast simbol trdnosti, stabilnosti, razkošja in brezčasnosti. Laminat, sivi ali beli hrast, je vzdržljiv tudi na mestih, ki so izpostavljena velikim obremenitvam, obenem pa je odporen tudi na spremembo klimatskih pogojev v prostoru. Laminat hrast, tako sivi kot beli hrast, bo navdušil vse, ki za svoj dom iščete kakovosten laminat privlačnega videza. Še zlasti vam priporočamo laminat sivi hrast, ki predstavlja odlično izbiro za dnevne sobe in spalnice tako sodobnega kot rustikalnega interierja.
Med najbolj klasičnimi vrstami laminata najdemo tudi laminat oreh in laminat češnja. Slednji ima igrivo rdečkasto rjavo barvo, ki je videti zelo vabljivo.

Laminat beli hrastLaminat oreh navdušuje z impresivnimi in privlačnimi vzorci

Ameriški ali črni oreh izhaja iz Severne Amerike, najdemo pa ga tudi v nekaterih delih Evrope. Uspeva tudi v naših krajih z malo več vlage, ampak na sončnih legah z dobro rodovitno zemljo. Les je uporaben za pohištvo in talne obloge. Ameriški oreh je intenzivno rjave barve, lahko pa ga najdemo v kontrastih - od temne do svetle barve. Kombinacija teh barvnih kombinacij ustvarja impresivne in privlačne vzorce, zaradi česar je laminat oreh vedno bolj priljubljen. Še zlasti v prostorih, opremljenih v sodobnem slogu.

Naši laminatni podi, bodisi laminat sivi/beli hrast bodisi laminat oreh ali češnja, bodo vaši kreativnosti pustili prosto pot pri ureditvi vašega doma. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite. Vabljeni.