Panelni gotovi parket - enostavno do nove talne obloge

Panelni gotovi parket je primeren za polaganje v stanovanju kot tudi v bolj obremenjenih poslovnih prostorih. Panelni gotovi parket je pripravljen za zelo nezahtevno polaganje. Polagamo lahko plavajoče ali pa lepimo na podlago. V podjetju Alpod vam nudijo raznoliko izbiro panelnih gotovih parketov po cenah, ki jih ne boste našli nikjer drugje. O vseh podrobnostih glede panelnih gotovih parketov pa vas lahko tudi osebno seznanijo v enem izmed razstavnih prostorov po Sloveniji (Cerknica, Murska Sobota ali Ljubljana).

Panelni gotovi parket

Prodaja lamelnih parketov po ugodnih cenah

Podjetje Alpod prodaja tudi lamelni parket, in sicer v številnih različicah, kar pomeni, da prav vsak kupec najde nekaj pravega. Prodaja lamelnega parketa v Evropi, pa tudi po Sloveniji raste. Lamelni parket je cenovno ugoden in dobro vzdržljiv. Prodaja lamelnega parketa raste tudi zaradi izjemno enostavnega vzdrževanja in obnove. Lamelni parket prodaja podjetje Alpod po najbolj ugodnih cenah, poslužite pa se lahko tudi akcijskih ponudb.

Gotovi parket beljen hrast - privlačna izbira

Gotovi beljen parket iz hrasta je vse bolj popularen, saj se kupci vedno znova navdušujejo nad njegovim privlačnim videzom. Dolga življenjska doba, kompaktnost in možnost kombiniranja so gotovi beljen parket iz hrasta povzpeli na sam vrh popularnosti talnih oblog. Več informacij o gotovem beljenemu parketu hrast si lahko ogledate na spletni strani blagovne znamke Floor Experts,kjer vas čaka tudi celotna galerija ponudbe. O podrobnostih in ceniku, pa tudi splošnih informacijah o panelnih gotovih parketih in drugih talnih podlagah, pa se lahko pozanimate preko elektronskega naslova info@alpod.si. V podjetju ponujajo tudi gotovi masivni parket. Slednjega odlikujeta enostavno polaganje in dolga življenjska doba. Prednost gotovih lakiranih parketov je v tem, da so že dokončno obdelani in jih je enostavno polagati, lak pa jim daje tudi večjo odpornost in privlačen izgled.

NA PONUDBO PARKETOV