Troslojni gotovi parket

Troslojni gotovi parket odlikuje cena, enostavna montaža in možnost obnove

Troslojni gotovi parket se zaradi svoje trdnosti, hkrati pa ugodne cene in enostavnega polaganja, lahko uporablja na objektih z večjo pohodno obremenitvijo, nič manj uporaben, pa ni v domačih dnevnih sobah.

Gotovi parket - cena je ugodna, a kako izbrati pravega?

Opremljate poslovne prostore ali želite stilsko dopolniti svoj dom in si povečat bivalno udobje? Od nekdaj sanjate o prestižni leseni talni oblogi, a ne najdete ugodne rešitve? Floor Experts imamo rešitev za vas. Za stanovanja je primeren tako dvoslojni, kakor tudi troslojni gotovi parket. Če ste novo talno oblogo izbrali za javne in bolj obremenjene prostore, pa je slednji zagotovo boljši. Troslojni gotovi parket je sestavljen iz treh vrst lesa, je bolj trden in se počasneje obrablja. Ko z leti uporabe pride do vidne obrabe, pa je možno zgornji del pobrusiti in mu tako vrniti povsem obnovljen sijaj. Pri izbiri ne gre pozabiti tudi na to, kako so prostori, kje bo gotovi parket, ogrevani. Cena med parketi, ki so oz. niso namenjen talnemu ogrevanju se ne razlikuje bistveno, še kako bistvena pa je izbira pravega lesa.

Cena gotovega parketaCena gotovega parketa je le ena od prednosti, ki jih ima dvoslojni ali troslojni gotovi parket

Dvoslojni ali troslojni gotovi parket ima številne prednosti. Prepričala vas bo cena gotovega parketa, zagotovo pa vam bodo pri odločitvi pomagale tudi njegove ostale lastnosti . Gotovi parket po polaganju ne potrebuje dodatno obdelave kar preprosto pomeni, da je cena polaganja gotovega parketa precej manjša. Kljub temu, da postopki brušenja, oljenja ali lakiranja niso potrebni, pa se zanje lahko odločite in s tem parket, po večletni uporabi obnovite in podaljšate njegovo življenjsko dobo. Prav zato, ker je takoj po montaži pripravljen za uporabo, mu pravimo tudi gotovi parket. Cena polaganja gotovega parketa je zajamčeno ugodna, a odvisna tudi od tega, ali boste gotovi parket lepili ali pa izbrali sistem polaganja na klik. Troslojni gotovi parket omogoča obe možnosti vgradnje. Vabimo vas, da si vzorce ustreznega gotovega parketa in cene ogledate v enem od naših salonov. Pri nas boste našli gotovi parket: hrast, orehov les in pestro izbiro bolj eksotičnih lesenih talnih oblog. Posvetujete se z našimi strokovnjaki in si zagotovite dostopen, a kvaliteten ter uporaben in lep pod.