Lamelni parket: cena je dostopnejša, kvaliteta pa primerljiva z ostalimi klasičnimi parketi

Lamelni parket cenaPo kvaliteti je lamelni parket povsem primerljiv z vsemi ostalimi parketi, cena pa je ugodnejša. Pravzaprav je lamelni parket po ceni najugodnejši med parketi, pohvali pa se lahko še z dodatno prednostjo. Posebno uporaben je lamelni parket, hrast, jesen ali kateri koli drugi lesni izbor, za tla s talnim gretjem. Prodaja lamelnega parketa ne raste le zaradi velikega prihranka, pač pa ker je lamelni parket dobro vzdržljiv in enostaven za vzdrževanje. V salonu pa je za naše stranke vedno pripravljena tudi kakšna akcija.

Lamelni parket - akcija: cena kot nikjer drugje

Povpraševanje in prodaja lamelnega parketa tako pri nas, kot tudi v tujini, narašča. Kupce lamelnega parketa prepriča cena, pa tudi lep izgled, možnost uporabe v prostorih s talnim ogrevanjem, enostavno vzdrževanje in možnost brušenja oz. obnove. Na spodnji strani lamelni parket povezuje mrežica, ki omogoča lažjo vgradnjo, temu primerno nižja pa je tudi cena polaganja. V prostorih s talnim gretjem, ker se vlažnost ne spreminja je prava izbira lamelni parket. Akcija lamelnega parketa vas že čaka v vseh prodajno-razstavnih salonih Alpod.

Lamelni parket hrastLamelni parket hrast v akciji si oglejte v salonih Alpod

Pogost leseni predstavnik lamelnega parketa je hrast. Cena lamelnega parketa je ugodna, na voljo pa so čudovite izvedbe, s katerimi vas bo lamelni parket zagotovo navdušil. V akciji so vedno na voljo različne talne obloge,tako da boste zagotovo našli nekaj zase. Lamelni parket iz hrasta ali katerega drugega lesa sestavljajo deščice lepljene na mrežico v različnih vzorcih. Najpogostejši vzorec je mozaik, angleška vez (deščice so lepljenje s polovičnim zamikom) ali paralelni videz (deščice so lepljene brez zamika).

Surov lamelni parket - cena lakiranja in brušenja naj ne bo edino merilo pri izbiri izvajalca

Lamelni parket je ob vgradnji surov, zato ga je treba brusiti in lakirati. Lak les zaščiti, s postopkom pa dosežemo tudi končni želeni videz parketa, lahko ga namreč matiramo ali mu dodamo sijaj. Kljub temu, da je običajno cena tista, ki odloči o nakupu in izbiri izvajalca, pa vam svetujemo, da ni edino merilo. Parket je namreč kakovostna trajna talna obloga, ki jo lahko uporablja več generacij. Prodaja parketa, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe in želje, ne le estetske, pač pa tudi ekonomske, pa je naše poslanstvo.