Industrijski parket - prava izbira za najbolj obremenjene prostore

Industrijski parket imenujemo tudi tehno parket, zaradi posebnega t.i. tehno izgleda. Industrijski parket je primeren za bolj obremenjene prostore, predvsem poslovne prostore večjih podjetij, kot so šole, vrtce, in podobne institucije, pa tudi moderna stanovanja. Odlikuje ga namreč zelo visok obrabni odpor, kar pomeni, da je primeren tudi za vgradnjo v velikih institucijah, med drugim tudi šolskih prostorih. Industrijski parket je sestavljen iz majhnih lamel, njihova velikost se največkrat giblje okoli 8mm. Lamelne deščice lahko polagamo vzporedno ali navpično, kar daje industrijskemu parketu oz. tehno parketu prav posebno ekskluziven izgled.

Industrijski parketi

Tehno parket v mnogih različicah

Industrijski parket lahko po želji lakiramo ali oljimo. Na našem tržišču veliko izbiro ponuja podjetje Alpod. Industrijski parket oz. tehno parket zaradi večje debeline obrabnega sloja omogoča večkratno obnavljanje. Kupci so nad njegovo trajnostjo vedno znova navdušeni. Tehno parketi so se včasih največ uporabljali v delavnicah, danes pa jih najdemo tudi v najbolj sodobnih stanovanjih. V zadnjih letih so zaradi ekskluzivnega izgleda in neverjetne odpornosti postali pravi hit med kupci. Prednost je v izredni trdnosti, kar je pomembno predvsem v obremenjenih prostorih, a hkrati nadvse uporabno tudi povsod drugje.

Kje kupiti parket? - Ugodno in enostavno

Bistvenega pomena za vprašanje, kje kupiti parket je predvsem v pravilnem svetovanju najboljših ekspertov. Marsikoga seveda pri tehtanju kje kupiti parket prepriča tudi ugodna cena parketa Prodaja parketa v salonih Alpoda je prav gotovo pravilna izbira iz obeh navedenih vidikov. Podjetje namreč zaposluje ekipo pravih strokovnjakov, ki lahko najdejo pravi parket tudi za najbolj zahtevne kupce. Hkrati je cena parketa izredno ugodna, poleg optimalne redne cene pa ponujajo tudi akcijske ponudbe. Kje kupiti parket podjetja Alpod d.o.o. si lahko z ogledom lokacij razstavnih prostorov po Sloveniji ogledate na njihovi spletni strani, kjer dobite tudi vse potrebne informacije o popravilu parketa.

Več vrst parketa >>

VEČ O VRSTAH PARKETA