Gotovi klik parketi - obilo prednosti

Podjetje Alpod d.o.o. ponuja več vrst gotovih klik parketov: troslojne klik parkete in dvoslojne klik parkete, obe vrsti v številnih izvedbah in kombinacijah.

Gotovi klik parketi imajo več prednosti:

  • Sestavljeni so iz treh plasti
  • Zato so izjemno dimenzijsko stabilni
  • So že končno obdelani, kar prihrani ogromno časa pri sami vgradnji
  • Postavljanje klik parketa je poleg tega hitro in povsem enostavno

Gotovi klik parketi so primerni za stanovanja ali poslovne prostore. Gotovi klik parket se lahko uporabi tudi v primeru talnega ogrevanja.

Gotovi klik parketi

Parket na klik - suhomontažno, hitro, enostavno

Polaganje klik parketa je plavajoče, kar skrajša čas vgradnje in jo tudi poceni. Ta način je še posebej primeren za domače mojstre. Možno je tudi klasično polaganje klik parketa, z lepljenjem po celotni površini na podlago. V vsakem primeru naj delo opravlja usposobljen strokovnjak, saj samo to lahko zagotovi dolgo življenjsko dobo vaše nove talne obloge.

Gotovi klik parket je zelo enostaven za polaganje, prav to je namreč ena izmed njegovih največjih prednosti pred klasičnim parketom. Plavajoč sistem postavljanja klik parketa omogoča neprimerno hitrejšo montažo. S tem načinom polaganja se izognete uporabi lepila, parket ob morebitni preselitvi lahko odstranite in preselite v novo stanovanje. Vrhnji del parketa na klik je dovolj debel, da omogoča tudi ponovno brušenje. Gotovi klik parketi so pri podjetju Alpod na voljo v različnih dimenzijah (različne dolžine in debeline). V manj obremenjenih prostorih lahko izberemo tanjši gotovi klik parket, v bolj obremenjenih priporočamo različico z debelejšim zgornjim slojem.

Troslojni klik parket - odpornost in enostavnost

Troslojni klik parket je sestavljen iz treh plasti lesa, ki so zlepljene s pomočjo ekološko neoporečniih lepil, ki ne škodujejo okolju ali vašemu zdravju. Vrhnja plast troslojnega klik parketa je lahko gladko brušena ali krtačena. Troslojni klik parket je lahko lakiran ali oljen. Parket na klik vedno polagamo na suho, trdno ravno in čisto podlago. O prednostih parketa na klik se lahko pozanimate v razstavnih salonih Alpod v Cerknici, Murski Soboti ali Ljubljani. Alpod je slovensko podjetje, ki uvaža in izdeluje zgolj najkakovostnejše talne obloge vrhunskih svetovnih proizvajalcev, nudijo pa tudi pomoč pri izbiri in polaganje.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN