Mazažni bazen EmaMasažni bazen whirlpool za popolno sprostitev

Masažni bazeni ali whirlpool bazeni so več kot le žuboreča voda z mehurčki. Dandanes, ko je življenje zelo hitro in pogosto tudi stresno, predstavljajo whirlpool masažni bazeni idealno priložnost za sprostitev v segreti vodi. Sedišča ali ležišča so ergonomsko oblikovana in tako nudijo kar največje udobje. Masažni bazen bo poskrbel za sprostitev napetih mišic in izboljšal vaše počutje. V podjetju Ema so vam masažni bazeni na voljo v številnih velikostih in oblikah. Imamo vgradne whirlpool bazene, posebnost pa so plavalni masažni bazeni. Gre za manjši plavalni bazen, kjer plavamo proti umetno ustvarjenemu toku.

 

ZUNANJI BAZENI EMA

 

Whirlpool masažni bazeni – Privoščite si nepozabno kopel

Ne veste, kako se ustrezno sprostiti po napornem dnevu? Za vas imamo rešitev – masažni bazen oz. whirlpool. Kombinacija vodnih in zračnih šob blagodejno vpliva na vaše celotno telo. Curke, prilagojene glede na moč in obliko, lahko poljubno usmerite na določene dele telesa. Vsi masažni bazeni, tudi vgradni bazeni, vam omogočajo, da si vzamete čas zase in v miru odpočijete svoje telo. Preizkusite masažni bazen in uživajte v objemu mehurčkov.

 

Masažni bazen stimulira prekrvavitev v telesu

Že naši predniki, ki so se radi namakali v termah, so se zavedali zdravilnih učinkov vode, toplote in masaže. S pomočjo masažnih bazenov si danes lahko takšne pogoje ustvarite kar doma. Ker toplota razširja žile, bodo whirlpool masažni bazeni pozitivno vplivali na pretok krvi v delih telesa, ki sicer niso dobro prekrvavljeni. Masažni bazen s tem omogoča prenos kisika ter hranilnih in zdravilnih snovi v vse celice telesa. V vodi se občutek telesne teže zmanjša za 85 do 90 %, kar povzroča občutek breztežnosti. Mišice se sprostijo in zmanjša se obremenitev sklepov. Masažni bazen je izredno primeren tudi za okrevanje po poškodbi, saj je dokazano, da se telo v prijetnem vodnem okolju hitreje regenerira.

 

Vgradni bazeni

Vgradni bazeni zahtevajo predhodna gradbena dela, saj je potrebno pripraviti prostor za masažni bazen in tehnologijo. Vgradni bazeni zato za postavitev zahtevajo nekoliko več časa. Whirlpool masažni bazenivam zagotavljajo nepozabno doživetje masaže celotnega telesa. Poleg masažnih bazenov so vam na voljo tudi različni domači bazeni, bazenske strehe, vodne fontane, savne in mnogi drugi koristni produkti.

 

NE SPREGLEJTE TUDI PONUDBE JAVNIH BAZENOV EMA

 

Ema | Masažni bazen –whirlpool masažni bazeni, vgradni bazeni – povezave do naše spletne strani:

  • Masažni bazen
  • Whirlpool masažni bazeni
  • Vgradni bazen
  • Masažni bazeni
  • Whirlpool
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
masažni bazen, whirlpool masažni bazeni, vgradni bazen, masažni bazeni,  whirlpool
ZEMLJEVID