Cenik bazenov, pokrival za bazen in dodatne opreme


Cenik bazenov je ena od ključnih informacij pri odločanju za nakup, a naj ne bo edina. Priporočamo vam, da se podrobno seznanite z lastnostmi posamezne vrste bazena in poiščete ponudbo z najboljšim razmerjem med ugodno ceno bazena in njegovo kakovostjo.

 


Cenik ugodnih bazenovCenik bazenov: koliko boste morali odšteti za lasten bazen?

Ključne komponente, na podlagi katerih se oblikuje cenik bazenov, so običajno dimenzije in način izdelave bazena oziroma material, iz katerega je izdelan. Pomembna lastnost, ki vpliva na cenik bazenov, je tudi način filtriranja vode. Med najdražje tako zagotovo spadajo prelivni bazeni, ki so značilni predvsem za javna kopališča, medtem ko so precej bolj ugodni bazeni, namenjeni domači uporabi. Za njihovo filtriranje se običajno uporablja filtrirna naprava, sestavljena iz filtrov, ki so opremljeni s posebnimi, šestsmernimi ventili za bazen. Glavna naloga omenjenih ventilov za bazen je nadzor nad filtriranjem vode oziroma ustvarjanje zapore, ko je to potrebno. Gre torej za precej enostaven, a izjemno pomemben mehanizem. Na področju cenovno dostopnih vrtnih bazenov moramo še posebej izpostaviti montažne bazene, ki v določenih primerih niti ne potrebujejo vgradnje ali pa je ta lahko zgolj delna. Pri preučevanju cenika bazenov pa bodite pozorni tudi na to, ali je vključena montaža.

 


Je pokrivalo za bazen zares nujno?

Poleg vsega že omenjenega morate pri pregledovanju cenikov bazenov upoštevati tudi način in pogostost vzdrževanja bazena. Nekatere vrste bazenov namreč zahtevajo precej več čiščenja kot druge (s tega vidika je najbolj priporočljiva izbira karbonsko-keramičnega bazena), navidez ugoden bazen pa lahko dolgoročno predstavlja precej velik strošek. Zahtevnost in pogostost čiščenja lahko sicer precej zmanjšate tudi z redno uporabo ustreznega pokrivala za bazen. Voda v bazenu bo tako ostala čista dalj časa, obenem boste prihranili tudi pri stroških ogrevanja, uporaba bazena pa ne bo več vezana le na poletne mesece. Med najbolj vsestransko funkcionalna pokrivala za bazen vsekakor spada bazenska streha, ki je sicer res eden izmed dražjih načinov za prekrivanje bazena, vendar lahko z njeno pomočjo znižate stroške vzdrževanja kar za polovico.

 


Enostavno do ugodnega bazena …

V podjetju EMA bazeni pogosto pripravljamo posebne akcije bazenov, ki vam omogočajo dostop do visokokakovostnega, obenem pa ugodnega bazena. Akcije bazenov lahko spremljate na naši spletni strani, nemalokrat pa so vanje vključena tudi različna pokrivala za bazene in druga oprema. Na zelo enostaven način lahko oddate tudi povsem neobvezujoče povpraševanje, na katero vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Za najbolj ugodno prodajo bazenov obiščite Ema Bazeni d.o.o!

 


EMA BAZENI d.o.o. | Cenik bazenov in opreme vključuje številne ugodnosti

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
cenik bazenov, ugodni bazeni, pokrivalo za bazen
ZEMLJEVID