Naložbeno oziroma investicijsko srebro brez DDV

V podjetju Elementum se ukvarjamo s premoženjskim svetovanjem, predvsem veliko pozornosti pa je z naše strani deležno investicijsko oziroma naložbeno srebro. Enako kot za investicijsko zlato tudi za naložbeno srebro velja, da je svetovna konvertibilna valuta. To pomeni, da ne izgubi vrednosti, kot velja za druge valute. Pomembno je tudi dejstvo, da industrijska uporaba srebra narašča, saj je zelo vsestransko uporabno. Glede na trenutno gospodarsko situacijo v svetu je smiselno razmisliti o tovrstni naložbi, saj borza srebra oziroma večletno dogajanje na njej kaže, da je nakup srebra povsem zanesljiva investicija. Poleg vsega vam omogočamo tudi nakup srebra brez DDV.

Nakup naložbenega srebra
Izkoristite priložnost - nakup srebra brez DDV!

Morda ne veste, da se za naložbeno srebro plača 20-odstotni DDV, medtem ko nakup zlata ni obdavčen. Ker je seveda tudi to dodaten strošek, vam z veseljem sporočamo, da smo v Sloveniji edini, ki omogočamo nakup srebra brez DDV. Tako boste še enostavneje vložili v investicijsko/naložbeno srebro in si zagotovili varno prihodnost. Ne pozabite - naložba v srebro ali zlato še zdaleč ni namenjena zgolj premožnim. Ravno nasprotno! Naložbeno srebro bo v veliko pomoč pri zaščiti pred krizo, saj v nestabilnih časih ostale valute izgubljajo vrednost, srebro in zlato pa jo ohranita, kar jasno dokazuje tudi borza srebra.


Naložbeno srebro v okviru darilnega programa

V podjetju Elementum vam ponujamo prav poseben izdelek, ki je na voljo v okviru darilnega programa. Naložbeno srebro lahko v spletni trgovini kupite v obliki srebrnika, ki smo ga izdali prvi v Sloveniji. Gre za prvi slovenski naložbeni srebrnik, ki smo ga poimenovali Prešeren. Ta prekrasen izdelek, težak natanko 1 unčo (31,1035 g) in čistine 999/1000, je čudovito darilo. Glede na to, da je pri srebru potencial rasti še večji kot pri zlatu, boste zagotovo zadeli v polno. Investicijsko srebro je razumna naložba, saj se povpraševanje po srebru v industriji povečuje, borza srebra pa kaže vztrajno dolgoročno višanje njegove vrednosti. Vložite v naložbeno srebro (omogočamo vam celo nakup srebra brez DDV) in se prepričajte sami!

Elementum | Naložbeno srebro, nakup srebra brez DDV, investicijsko srebro, borza srebra - povezave do naše spletne strani: