Aurora varčevanje v zlatu

Bistvo varčevanja je, da čim bolje oplemenitite prihranke in da so ti varno shranjeni. Aurora varčevanje vam omogoča natanko to: zlate palice oziroma investicijsko zlato je valuta, ki je zanesljiva in ni podvržena inflaciji, zato so vaši prihranki varni. Preberite si spodnje vrstice in se prepričajte, da je varčevanje Aurora resnično najboljša investicija za vaše prihranke.

Investicijsko zlato kot oblika varčevanja

Zlate palicePrav je, da se pred kakršno koli finančno odločitvijo dobro pozanimamo, kakšne posledice ima naše vlaganje in se, če je le mogoče, posvetujemo s strokovnjaki. Naši osebni finančni svetovalci so vam na voljo po vsej Sloveniji. Varčevanje Aurora je eden izmed novih produktov, ki jih ponujamo v podjetju Elementum, in predstavlja izjemno varno in donosno obliko varčevanja. Aurora varčevanje je pravzaprav vlaganje prihrankov v zlate palice, ki so ena od najbolj zanesljivih valut na svetu. S takšnim varčevanjem si lahko zagotovite visok donos in si uresničite marsikatero željo, na primer nakup nepremičnine ali avtomobila, lahko si privarčujete za potovanje, ki ste si ga želeli vse življenje; Aurora varčevanje je lahko oblika dodatnega pokojninskega zavarovanja in vam omogoči lagodno življenje v pokoju, lahko pa preprosto prihranite za razkošno življenje. S tako zanesljivo valuto, kot je investicijsko zlato, ste lahko brez skrbi.

CENA ZLATA

Kako se Aurora varčevanje razlikuje od klasičnega varčevanja

Investicijsko zlatoNaš novi produkt, ki smo ga poimenovali Aurora varčevanje, je namenjen vsem tistim. Ki nameravate varčevati v manjših vsotah, saj lahko najnižji znesek, ki ga lahko namenite za zlate palice, 25 €. Sami določate tudi dinamiko vplačevanja in niste vezani na določeno časovno obdobje, kot to velja pri varčevanju na banki. Vaše investicijsko zlato lahko kadar koli prodate ali pa prevzamete. Vaše zlato namreč dejansko obstaja v fizični obliki in je shranjeno v skladišču v Švici. Aurora varčevanje je torej fleksibilno in se popolnoma prilagaja posamezniku: različno velike zneske vplačujetekadar koli želite, enako velja za odprodajo.

Elementum | Aurora varčevanje, zlate palice, investicijsko zlato - povezave do naše spletne strani: